5 MA Програми в Междудисциплинарни науки 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Педагогика
  • Изследване на образованието
  • Междудисциплинарни науки
Области на обучение
  • Педагогика (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Междудисциплинарни науки

    Магистър по изкуствата, или магистърска степен, обучава студенти отвъд степента на бакалавърска степен в различни области. При възлагане на магистърска степен, дипломиран специалист се счита за експерт в областта си на обучение. УО може да доведе до по-добра заетост или в по-висока степен.

    Какво е магистърска степен в интердисциплинарното изследване? Тази степен предлага на студентите възможността да обединяват две или повече области на обучение в едно "интердисциплинарно" изследване. Студентите често могат да избират областите на обучение, които желаят да съчетаят. Някои университети са предложили степени по степен, а други позволяват на учените да разработят свои собствени песни. Участниците в програмата учат интегрирани теми въз основа на техните нужди. Например, ако даден учител желае да подобри преподавателската си практика сред медицински крехки ученици, това лице може да изучава курсове за обучение заедно с курсове по физиология. Има безкраен брой комбинации за интердисциплинарна степен и те са индивидуализирани за участниците в програмата.

    В процеса на проектиране на собственото учене студентите получават лидерски умения и управленски умения. Чрез изучаване на различни предмети, те усвояват способности за решаване на проблеми, които надхвърлят дисциплинарните граници. Организационните умения се развиват чрез курсовата работа и управлението й.

    Разходите за програмата варират според държавата и училището. Един магистър по интердисциплинарно изследване обикновено отне две години, за да спечели, ако работите на пълен работен ден.

    Хората с магистърска степен в интердисциплинарното изследване са ценни служители поради способността им да преминават границите. Завършилите тази специалност често излизат с превъзходни комуникационни и аналитични умения. Те намират работа в различни области, в зависимост от дисциплините, които са избрали. Някои са работили като историци, издатели, писатели, преподаватели и музеен персонал. Много от тях работят в комбинации от тези полета, въз основа на тяхната концентрация на МА.

    Много университети, както на местно, така и в световен мащаб, предлагат тази образователна програма. Онлайн курсове са на разположение и за тези, които се нуждаят от гъвкавост. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.