37 MA Програми в Медии и комуникации 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Журналистика и масова комуникация
  • Медии
  • Медии и комуникации
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (37)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Медии и комуникации

    Тъй като технологията се развива, така че няма човешко общуване. В действителност, тъй като от януари 2014 г., повече от 90 процента от възрастните американци имат мобилен телефон. Повече от 40 процента притежавате компютър таблетка. Там сега са повече от един милиард души, използващи Facebook. И така, какво означава всичко това? Това е, което хората получават магистърска степен по изкуства в Медии и комуникация работа, за да разбера всеки ден. Те учат комуникация и взаимодействия в обществото, включително проучване, анализ и теория на комуникацията.

    Какво е магистърска степен по Медии и комуникация? Тя е магистър по изкуствата степен, че подготвя студентите за кариера като мениджър телевизионна станция, офицер обществена информация, анализатор, или директор на проекта с теоретични и практически лекционни курсове. Типично ядро курсова включва журналистика, бизнес писане, и вербална комуникация. Често студентите избират да се съсредоточи върху определена област на интерес.

    Студентите обикновено получават магистърска степен по Медии и комуникация, защото те искат да продължат кариерата си и роли за управлението на земята. Те ще се запознаят с теорията и анализ, което ги прави по-добро разясняване на сложни статистически данни и концепции.

    Разходите за получаване на магистърска степен по Медии и Комуникации зависи от коя институция студент избира. Тя може да варира в зависимост от продължителността на времето, прекарано в програмата и мястото на курсовете.

    Хората, които получават магистърска степен по изкуства в Медии и Комуникации обикновено получават работни места в области като журналистика, маркетинг, или обществена информация. Те могат да се видят говори на пресконференции за кметове, преподава журналистика етика курсове в университетите или пише подробни вестникарски истории за промени в законодателството.Като магистър по Медии и комуникация дава възможност за по-големи възможности и управленски роли в много различни кариери, които изискват комуникация с масите. Това може да варира от голяма компания за общуване с пресата, за високопоставени държавни служители, които се опитват да спечелят подкрепа за промяна в обществената политика.

    Всяка година все повече и повече студенти избират да печелят своите градуса онлайн. Онлайн курсове работят наистина добре за заети хора, които имат нужда да планирате образованието си около техните семейства и други работни места.

    Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.