7 MA Програми в Кураторство 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Архивистика
  • Музейно дело
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (7)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Кураторство

Магистърска степен се присъжда след завършване на следдипломна програма. Тези градуса подготвят студентите да въведете избраната от тях област, препове да станат лидери на други лица, които работят с тях. Често, осигуряващи ниво на специализация, степента също подготвя висшист да поеме задачите, които иначе биха били недостъпни.

Какво е магистър по Curating? Тази програма обикновено дава на студентите знания и умения, които са им необходими, за да курирам разнообразие от различни видове изкуство или дизайн обекти. Студентите ще бъдат изложени на предмети, които могат да принадлежат на публични или частни колекции. Някои програми ще влязат в глобална перспектива за ролята на куратор, докато други могат да се съсредоточат повече върху теоретичен и исторически подход. Почти всички програми ще разгледа отблизо как изкуството влияе общности и култури, ключови развития в изкуството и проблемите, които са най-важна за кураторски среда.

След завършване на тази програма, възпитаници трябва да имат най-критичните умения, необходими за работа със съвременна и / или исторически колекции. Много от учениците ще се радват асоциира с професионалисти и експерти в областта на консервацията, както и редица съвременни художници, и могат да имат достъп до специални колекции в училището или свързани библиотеки.

Разходите за участие в този вид на програмата може да се различават много. Това е особено вярно за училищата, които са създадени през международните граници. За да получите конкретна информация за обучение, кандидат-студенти трябва да се свържат със своите предпочитани училища.

Завършилите могат да търсят позиции с художествени, културни или наследство организации, галерии и музеи, изложбени групи, медии, маркетинг и рекламни агенции, както и обществени групи или образованието.Лицата, които завършват с тази магистърска степен могат да решат да куратори на обществена музей или да приеме позиция изследване исторически парчета от работа. Други възможности за работа могат да включват създаването на дисплеи и експонати или писане на съобщения за пресата, занимаващи се с бюджетиране или разработване на пазарни стратегии.

Ако се интересувате от кариера в консервацията, преглед на опциите за листването на програмата. Използвайте преднината формата, за да получите повече информация за степените и училища. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.