17 MA Програми в История на културата 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • История
  • История на културата
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в История на културата

Магистър по изкуства или магистърска степен е завършил степен степен, която води до фокусиран курс на обучение и често изисква тезата като кулминационна дейност. Много степени на магистърска степен отнемат една година или повече, за да завършат.

Какво е магистърска степен по история на културата? Тази дипломна степен комбинира проучванията на историята и антропологията, за да проучи и по-добре да разбере културните традиции. Целта често е да създавате или пресъздавате културното разбиране на историческите събития. Ако решите да следвате този магистър, трябва да планирате да се съсредоточите върху антропологичното разбиране на историята и историческия опит. Тази степен вероятно ще ви помогне да разберете по-добре не само историята, но и съвременните културни практики.

С магистърска степен по история на културата трябва да очаквате да усъвършенствате не само разбирането си за предмета, но и вашите умения за критично мислене, вашите умения за писане и способността ви да разберете и анализирате отношенията на хората като цяло. Тези умения могат да ви помогнат да постигнете успех през целия си живот и вероятно да се прехвърлите в редица кариери.

Както и при всяка степен, разходите за един магистър по история на културата могат да варират между училищата. Когато проучвате конкретна програма, свържете се директно с училището, за да научите за най-актуалното ниво на обучение.

С магистърска степен по история на културата може да очаквате да продължите работа в областта на образованието, възможно е и висше образование. Магистър по история на културата може да бъде силен градивен елемент към по-напреднала степен, като докторска степен, в културна история или свързана с него област. Индивидите с този магистър често работят като научни антрополози или като изследователи в други сфери на социалните науки. Можете също така да продължите кариерата си като социален работник или възпитател.

Има много магистърски програми по културна история, налични както в традиционните институции, така и онлайн. Трябва да проучите няколко програми, преди да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.