1 Задочно обучение MA Програми в Креативно изкуство в Великобритания за 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Великобритания
  • Изкуствознание
  • Креативно изкуство
  • Задочно обучение
Области на обучение
  • Изкуствознание (1)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Задочно обучение MA Програми в Креативно изкуство

      За художници, които искат да развият уменията си допълнително и се опитват да завладеят свободната сцена, програми за творчески изкуства може да са от интерес. Докато се фокусира върху развитието на артистичните умения, тези изследвания могат да съчетаят творчеството и бизнеса, за да развият студентите в творческа област.

      Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

      Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.

      Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.