66 MA Програми в Консултиране 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Социални науки
  • Социална работа
  • Консултиране
Области на обучение
  • Социални науки (66)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Консултиране

    Осигуряване на магистърска степен по консултиране е една чудесна възможност за студентите, които успешно са получава бакалавърска степен по психология или подобна област. Магистър на изкуствата степен по консултиране е идеален начин за повишаване на възможностите за професионално развитие в рамките на тази силно конкурентна индустрия, и това е от особено значение за тези, които се интересуват от случва да се установи кариери в академичните или умствени полета за здравето.

    Само това, което е магистърска степен по консултиране? Това следдипломна професионална степен подготвя студентите за създаване на успешна професионална практика като съветник или психолог в рамките на широка гама от настройки, включително, но не ограничено до, училища, обществени организации, свързани с психичното здраве клиники и програми за подпомагане на служителите. Най-MA в консултиране на учениците и осъществява определена специалност, като семейно консултиране, младежта или училище, консултиране, кариерно консултиране или произволен брой на други специфични кариера.

    Студентите, които успешно печелят магистърска степен по консултиране обикновено са способни да командват по-високи заплати, отколкото тези с по-малка степен, и те могат да кандидатстват за по-широк асортимент от позиции.

    Разходите за Masters на изкуствата градуса варират значително въз основа на редица фактори, сред тях дължината на програмата, на престижа на училището и къде, географски, програма се приема.

    Тези, които успешно завършат магистърска степен по консултиране програма са подходящи за работа в широк спектър от позиции, и е вероятно те ​​да си намерят работа като педагогически съветници, консултанти по психично здраве, брака и семейството съветници, кариерни консултанти или съветници от злоупотреба с вещества. Лицензиране за тези позиции варира в зависимост от географския регион, така че учениците се интересуват от тези кариери следва да проведе задълбочен преглед на правилата за лицензиране, които съществуват в тяхната конкретна област.

    &nbsp

    За да научите повече за различните образователни възможности, които съществуват за получаване на магистърска степен по консултиране, опознаването на нашата обширна директория на консултиране и свързаните с магистърски програми, достъпни по целия свят. Не губете друг момент в незадоволително или unfulfilling кариера. Спри просто да мисля за това, което е там, а вместо това да започне проследяване към по-добро бъдеще. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.