2 MA Програми в Италиански език 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Езикознание
  • Италиански език
Области на обучение
  • Езикознание (2)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

    MA Програми в Италиански език

    Завършилата степен като магистър или магистър по изкуства може да бъде начин да задълбочи познанията си за определена област на обучение. Обикновено от една до две години за завършване, тя може да отвори вратата за подобряване на възможностите за кариера.

    Какво е магистърска степен по италиански език? Магистърска степен по италиански език може да помогне на студентите да подобрят цялостната си комуникационна способност не само на този език. Обикновено ще включва курсове, за да даде пълен културен контекст на идиома, чрез литературата, историята, художествените изрази и вярванията на хората, които са го говорили в миналото и продължават да го правят днес. Изследваната учебна програма може също да осигури по-добро разбиране за другите култури като цяло, особено ако се избере да учите в чужбина.

    Подобрената способност за добра комуникация, умствена гъвкавост и културна чувствителност, натрупани в този тип програми, могат да бъдат от полза във всяка кариера, както и в личния живот. Задълбоченото познаване на чужд език и културата на неговите оратори могат да помогнат при наемането на работа в компании, които правят бизнес с тази страна или държави или се намират там.

    Разходите за магистърска степен ще зависят от институцията, която я предлага и къде се намира. Може да има различни разходи, свързани с получаването на дипломата, а не само за обучение, затова е важно да се гарантира, че всички такси се вземат предвид.

    Има редица кариери, че лице с магистърска степен по италиански език може да има право да включва преводачески услуги, включително превод, преподаване и превод. Фирмите, които могат да наемат за тези позиции, включват мултинационални корпорации, адвокатски кантори, правителства и образователни институции. Освен това, поради дългата италианска история на изтъкване в изкуствата, организациите, които се фокусират върху изкуство или музика, като галерии или музеи, могат да наемат и някой с тази квалификация да бъде куратор или учител.

    Институциите по света обикновено предлагат програми по магистърски програми в италиански проучвания, както в интернет, така и в техните кампуси. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.