2 MA Програми в Инструментална музика 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Сценични изкуства
  • Музикознание
  • Инструментална музика
Области на обучение
  • Сценични изкуства (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Инструментална музика

Магистър по изкуства степени са на разположение на студенти, които са завършили бакалавърска степен или са като един в комбинация с дипломирани обучение. В зависимост от посещаването на студентите и изискванията към програмите тези степени могат да продължат между една и четири години.

Какво е магистърска степен по музикални инструменти? Музикалната апаратура е широкообхватно поле, което често включва комбинация от практическо, базирано на техника обучение и теоретично, базирано на лекции обучение в музиката. Студентите могат да изберат да следват академична сцена в един инструмент, инструментално семейство, композиция или музикално образование. Типичните проучвания придават значителен акцент върху музикалната история и анализ, заедно с техническите курсове, в които студентът е обучен по един или няколко вида инструменти. Независимо от областта на специализация, повечето студенти по музикални инструменти изследват музикалната теория и завършват теоретична дисертация или проект, за да получат своята степен.

Уменията, предлагани от музикални инструментални изследвания, включват способността да се играе един или повече инструменти на напреднало ниво, способността да се композира и чете музика, както и способности за работа в екип. Студентите с тези черти са добре подготвени за професионална музикална кариера и може да са в състояние да осигурят по-бързо престижни позиции заради тяхната квалификация.

В допълнение към обичайните фактори, които могат да повлияят на разходите на колежа, студентите може да се наложи да балансират допълнително оборудване и такси за рецитация за магистърска степен в Music Instrumental. Потенциалните студенти се насърчават да достигнат до финансовите си служби в университета за най-актуална информация.

Обучението по музикални инструменти може да подготви студентите да започнат различни кариери на международната сцена. Освен придобиването на уменията, необходими за изпълнение като солист, студентите изучават ценни стратегии за бизнес и отборно изграждане, които могат да бъдат използвани за по-нататъшни позиции в различни ансамбли и оркестри. Допълнителните възможности за студенти с тази степен включват работа като учители по музика и преподаватели както в неформалната, така и в официалната образователна система.

Типичната магистърска програма по Музикална Инструментална програма включва физическо игране на инструменти и може да изисква участие в училище, макар че могат да бъдат налице по-гъвкави опции. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.