10 MA Програми в Иновации и предприемачество 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Бизнес проучвания
  • Предприемачество
  • Иновации и предприемачество
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Иновации и предприемачество

    Магистърска степен, или магистърска степен, е степен възпитаник на ниво, което се присъжда на студенти, които са доказали, че определено ниво на майсторство в областта на хуманитарните науки, социални науки или изобразително изкуство. Това е основна степен, че отнема една или две години, за да завърши и понякога се предлагат на непълно работно време за професионалисти.

    Какво е магистър по иновации и предприемачество? Студенти в тази програма обикновено се научат да се включат иновациите, тъй като те се превърнат в лидери на работното място. Те развиват умения и стратегии, необходими за управлението на екипи и организации. Уроци често обхващат основите на предприемачеството и иновациите, международното предприемачество, съвременни проблеми и глобалното социализация.В допълнение, студентите могат да имат шанса да участват в сценария, които да засилят използването на техните развиващи умения

    Студентите могат да се развият умения за критично мислене, умения за идентифициране на възможности и оценка на риска, както и методи за разработване на устойчиви решения. Студентите често работят с преподаватели, които са активни в своите предприемачески занимания или лидери в света на бизнеса и иновациите.

    Разходите за обучение и свързаните разходи може да бъде различен от едно училище в друго, особено като училища са разположени в редица различни страни. За точна информация относно разходите, кандидат-студенти трябва да се свържат отделните училища по техен избор.

    Завършили станат лидери на иновативни екипи или специалисти в собствените си начинания, корпорации или обществени агенции. Те биха могли да си намерят работа в много отрасли, като например маркетинг, финанси, управление на проекти и продажби.Те могат успешно да ръководят процесите на развитието на собствената си професионална организация или да търсят позиции в големи корпорации, позиция на екипи и предоставяне на консултантски услуги. Някои се движат свободно в области като инженерство или изкуствата и пуснати на тяхната способност да създаде иновативни решения за добра употреба.

    Ако тези възможности звучат вълнуващо да ви, отделете малко време да се направи преглед на училищата по листването на програмата. Използвайте водачеството форми, за да получите повече информация за училищата, които изглеждат най-подходящи. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.