25 MA Програми в Иновации 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Бизнес проучвания
  • Иновации
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (25)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MA Програми в Иновации

      Магистърската е следдипломни присъжда на студенти, които са завършили една година или две на академични проучвания след бакалавърска работа. УО, или магистърска степен, обикновено има фокус в областта на хуманитарните и свободни изкуства. Завършването на този тип програми могат да се подготвят хората да станат лидери в своята област.

      Какво е магистър по иновации? Тази програма може да представи на студентите с няколко опции. Дали техният фокус е върху социалните иновации или иновативни практики в сферата на туризма студентите могат да развият умения, необходими за научни изследвания, разработване, прилагане и оценка на стратегиите. Курсовете могат да обхващат теми като комуникации, междуличностни умения, вземане на решения, стратегическо планиране и управление на финансите.

      Както студентите да развият тези умения, те могат да бъдат подготвени да се интегрират методи за иновации в няколко различни бизнес настройки.По време на програмата, студентите обикновено работят с бизнес лидери и опитни преподаватели. Работа с връстници, учениците могат да имат шанса да участват в практически възможности за обучение и излизам с възможност за работа в високо платени работни места.

      Разходите, свързани с участието в този вид на програмата могат да бъдат доста различни от едно училище в друго. Това е особено вярно, тъй като училищата се намират в много различни страни. За точна обучение и информация, свързана с разходите, заинтересованите лица трябва да осъществяват пряк контакт с всеки от училищата, които изглеждат най-добре.

      Както днешната бизнес среда се променя бързо и се движи в по-глобален и по-цифров посока, новатори, които могат да инициират и поддържат положителни промени са критични. Завършилите успешно портфолио често достъп до основните корпоративни позиции, работни места в мозъчни тръстове, държавни постове и агенции не с нестопанска цел.Поради необходимостта от физически лица с тези квалификации, завършили често са в състояние да си намерят работа, които включват международни възможности.

      Ако тези възможности изглеждат обещаващи за вас, да се възползват от информацията относно регистрацията на програмата и да научат повече за възможностите. Попълнете водачеството форми, за да научите повече информация за училищата по Ваш избор. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.