120 MA Програми в Икономически изследвания 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Икономически изследвания
Области на обучение
  • Икономически изследвания (120)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Икономически изследвания

Има много причини, студенти гонят магистърска степен по икономика. Степента дава на студентите със силна основа на напреднала икономика на знанието с експерт разбиране за икономически анализ и нейните публични приложения.

Какво е магистърска степен по икономика? Магистър на изкуствата по икономика е напреднал степен, която подготвя учениците за различни академични, банково дело, застраховане и държавни занимания. Студентите обикновено научават икономическата теория и количествени методи, за да се прилага теорията на различни настройки. Студентите ще се използват тези техники, за да се намерят решения за проекти в обществената политика и икономически практики. Тази солидна база от знания предлага академични и практически инструменти за кариера в областта на икономиката.

A солидна икономика база от знания може да се приложи в много области, и курсова работа могат да бъдат пригодени към цели и сфери на интереси в кариерата на всеки студент.Студентите да приключат работата си в развитите икономика и анализ и след това могат да избират от разнообразни дисциплини като етика, право, индустриални организации, социология, труда, и политически или обществени икономика.

Студентите ще намерите набор от разходите за провеждането на тази напреднала степен. Всяка институция ще определи размера на курсова работа, необходим за завършване на степента, в резултат на различни периоди от време и на общите разходи да присъстват програма на всяко училище. Кандидат-студентите трябва да са сигурни, те проверяват политика на всяко училище за повече информация.

След завършване на техните напреднали градуса, учениците да намерят те имат много възможности за избор на полета, за да влязат. Много от завършилите влизат застрахователни и банкови посредници, приемайки позиции като изследователска икономист или асоциирано икономист. Консултантски позиции като политически съветници са на разположение в частния, както и неправителствени организации.Някои висшисти избират да въведете академичните среди и докторски програми, които обслужват по-късно като доценти в областта на висшето образование с целите на лидерски позиции в икономическите изследвания и издателска дейност.

Тази програма се предлага по целия свят в голям избор на институции. Студентите, които търсят правилната институция за тяхното местоположение, интереси и цели в кариерата трябва да започне чрез търсене нашата богата база данни на училищата. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.