3 MA Програми в Електронен бизнес 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Бизнес проучвания
  • Цифров бизнес
  • Електронен бизнес
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Електронен бизнес

    Какво трябва да направите след завършване на четиригодишна програма за бакалаври? Някои от завършилите се опитват да влязат в работната сила, но много други решават да продължат обучението си, като заемат магистърска степен. Тази специална програма е създадена, за да даде на студентите начален старт, когато навлязат в кариерата си, както и да осигурят по-високо ниво на образование.

    Какво е магистърска степен по e-Business? Въпреки че тя включва много от същите принципи, които присъстват в традиционната бизнес програма, тя ще се съсредоточи и върху виртуалния бизнес. Може би е полезно да се мисли за това като комбинация от бизнес и компютърни науки. Програмата обикновено включва курсове за програмиране, хардуер и софтуер и интернет. Повечето, които влизат в тази област, се стремят да започнат свой собствен онлайн бизнес, но има и потенциал да се присъедини към съществуваща компания или дори офлайн компания, която се стреми да се интегрира с онлайн света.

    Е-бизнес програма може да бъде невероятна възможност за завършилите компютърни науки да влязат в бизнес магистър. В допълнение към напредналите бизнес проучвания, ще получите умения за критично мислене, управленски и организационни умения.

    Разходите, свързани с магистърска степен по е-бизнес, се различават значително. Всяко училище и държава ще имат различни нива на обучение. Продължителността на проучването също ще повлияе на разходите. Много е полезно да се изследва, преди да се запише.

    Най-често използваното професионално приложение на магистърска степен по е-бизнес е предприемачеството. Ако търсите да започнете свой собствен онлайн бизнес, това може да е най-добрият избор за вас. Друга възможност е да работите като специалист по електронна търговия, системен анализатор, онлайн пазарен представител, онлайн консултант и др. Степента в тази област може да ви помогне да се впуснете в онлайн бизнес или просто да ви направи по-привлекателен като традиционен бизнес завършил.

    Ако сте готови да започнете към магистърска програма, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.