116 MA Програми в Езикознание 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Езикознание
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (116)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Езикознание

    Магистър на изкуствата степен е напреднал курс на не-научно изследване, което може да предостави нови и вълнуващи възможности за висшисти. Магистърска степен обикновено е завършен през една или две години, и то може да бъде отличен начин за хората да ускорят своите кариери.

    Какво е магистър по езици? A Masters на изкуствата в Languages ​​е програма, която се фокусира върху изучаването на различни международни езици, както и на културата и историята на страната, в която те произхождат. От анализа на древни езици, за да разнищват подробностите на един език, студентите могат да се фокусират върху определена област или държава на интерес, или да вземат по-широк подход. След като завършва, учениците ще станат господари над езикови изкуства и ще притежават задълбочени познания за съответната област.

    Защо да изберете да преследва магистърска степен по езици или лингвистика?Хората, които избират тази област имат страст за разбиране и общуване с хора от цял ​​свят. Завършилите които получават магистърска степен по Езици обикновено имат повече възможности с шанс да спечелят по-голяма заплата. Най-важното е, че студентите са в състояние да учат поле, което те са страстни за, и много от тях са в състояние да разработи подобрени връзки с човешката раса.

    Разходите за придобиване на магистърска степен по изкуства Езици е често зависи от кое училище студентът избере да присъстват. Цените за обучение се различават в зависимост от коя страна на студента реши да търси образование. Много училища от цял свят предлагат стипендии и програми за финансова помощ, които могат да направят висшето образование по-достъпно.

    С магистърска степен по изкуства Езици, завършилите могат да очакват да намерят позиции на разположение в целия свят.От устни и писмени преводачи, за преподаватели и членове на корпоративния елит, хора с магистърска степен по езици могат да използват своя опит в различни области. Други позиции, които използват този изключително търсени степен включват логистика и дистрибуция, мода, пътуване, и дипломатически служби.

    &nbsp

    В момента учениците могат лесно да кандидатстват за училище по техен избор онлайн. Бъдещи висшисти език може също да определят, коя област на език, който те биха искали да учат и да кандидатствате онлайн чрез опростен процес. Кандидатствайте днес за магистърска степен по езици, като попълните прост онлайн формуляр. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.