7 MA Програми в Духовност 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Теология
  • Духовност
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (7)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Духовност

    За хора, които искат да разширят разбирането си за специфична област на обучение, магистърска степен по изкуства програма може да предостави експертизата, те търсят. Повечето магистърски програми оставят учениците с по-добро познаване на избраните от тях дисциплини.

    Какво е магистърска степен по духовност? Обикновено се предлагат чрез университетския колеж по теология, като тази програма преподава на учениците за начините, по които религиозната духовност може да засегне една общност и нейните членове. Учените откриват как духовността може да стимулира социалната промяна и да предостави насоки в различни културни ситуации. Програмните класове споделят примери за това, как духовността засяга ежедневието на мъжете и жените, които практикуват всички видове начин на живот по света.

    Завършилите с тази степен получават силно чувство на състрадание, което може да се превърне в кариера, която изисква съпричастност. Те също така се научават как да виждат двете страни на проблем, умение, което е от решаващо значение както в политическата, така и в бизнес кариерата.

    Разходите за обучение могат да варират на базата на редица причини. Дали училището е частно или обществено е един от ключовите фактори. Друг е дали студентът посещава часове на непълно работно време или на пълно работно време. Местоположението на училището също играе роля. Най-добре е училищата да се сравняват, за да се намери най-подходящата програма на правилните разходи.

    Хората с магистърска степен по духовност често ще намерят работа като членове на духовенството. Те могат също да решат да се завърнат в университета и да станат инструктори или изследователи. Тези, които решат да преследват работа извън религиозните институции, вероятно ще успеят в кариера, която изисква силни умения за слушане и чувствителност към съпричастност. Те могат да се справят добре като дипломати или съветници. Те също така могат да решат да работят като професионалисти в сферата на човешките ресурси в света на бизнеса.

    Учениците, които се интересуват от магистърска степен по духовност, ще открият отлични програми в различни училища по света. Те могат също да намерят добри програми онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.