5 MA Програми в Дизайн в Италия за 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Италия
  • Проектантски проучвания
  • Дизайн
Области на обучение
  • Проектантски проучвания (5)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MA Програми в Дизайн

      Програмите по дизайн са задължителна част от подготовка на дизайнери на облекло, дизайнери на ландшафти, градоустройство и изследователи на продукти. Чрез изучаване на учебната програма студентите се научават да прилагат професионално придобитите знания в нови области на дизайна, като технологии за носене.

      Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

      Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.