10 MA Програми в Дигитален маркетинг 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Маркетингови науки
  • Маркетинг
  • Дигитален маркетинг
Области на обучение
  • Маркетингови науки (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Дигитален маркетинг

Студентите преследват магистърска степен по цел по-нататъшното им изследвания в областта на хуманитарните и социалните науки. Много от учениците, които влизат следдипломна програма в областта на маркетинга е завършил бакалавърска степен по бизнес, комуникации или друга сродна област.

Какво е магистър по Digital Marketing? Магистърска степен в тази област е изучаването на теории и практики на маркетинг в епохата на цифровите технологии. Студентите ще се научат как интернет, социалните медии и други технологии влияят съвременните маркетингови кампании. Понятия за маркетинг и потребителската култура са в основата на тези програми, и учениците ще се научат как да се съчетаят традиционния маркетинг с новите медии. За да завърши магистърска степен по дигитален маркетинг, някои програми могат да изискват на завършилите да се проведе проучване, завърши дипломна работа или дисертация или друг вид крайно проект.

Получаването на магистърска степен по дигитален маркетинг ще помогне завършилите да напреднат в кариерата си.Хората, които знаят как да се наберат социалните медии са в търсенето с много видове бизнес. Тези, които имат по-задълбочени познания на цифрови маркетингови техники ще увеличи тяхната спечелил потенциал и може да има много врати с възможност отворена за тях.

Завършване на магистърска степен в областта на маркетинга обикновено ще отнеме между 1-2 години. Отделните училища ще варират в колко те такса за обучение и такси. За да разберете цената на този вид образование, свържете се с училищата, които ви интересуват присъства.

След като получава магистърска степен по дигитален маркетинг, учениците ще бъдат подготвени да се отличи в различни кариери. Някои ученици ще станат предприемачи, управляващ собствения си малък или голям бизнес. Други хора ще си намерят работа в маркетинговите отдели на компании и правителствени агенции. Завършилите могат да изберат да приложат знанията си в областта на връзки с обществеността, рекламата и комуникациите.

Студентите, които искат да печелят магистърска степен по дигитален маркетинг имат своя избор на различни международни програми. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.