21 MA Програми в Гейм дизайн 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Проектантски проучвания
  • Дизайн на медии
  • Гейм дизайн
Области на обучение
  • Проектантски проучвания (21)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Гейм дизайн

    A Магистър (MA) е завършил училище диплома, която обикновено отнема няколко години, за да завърши, включващо строг курсова в дадена област на обучение. Тази степен може да отвори вратата за много кариери на високо равнище в областта на избор на студент 'S.

    Една област, в която учениците могат да избират да специализират в завършил училище е Game Design. Какво е магистър по Game Design? Този път на обучение подготвя студентите за проектиране и разработване на нови игри и игрални опит. Студентите имат възможност да погледнат теорията на игрите, игра изкуство и визуална комуникация. Курсова подчертава тези точки, както и да докосвате на медийни проучвания за разширяване студенти "разбиране за това как да се разработят ефективни и ангажиране игри.

    Може би най-голямото предимство на тази пътека на обучение е голямото търсене на качеството на видео игри.Видео игри компаниите постоянно се стремят да създадат нови и по-добри игри, за да отговори на това търсене, което означава, че талантливи и добре образовани дизайнери игри рядко имат да изглежда далеч за възможностите за заетост.

    Тези програми се различават по цена, по-специално от страна в страна. Ако искате да получите по-конкретна информация за обучението и други разходи, свързани с дадена програма, се свържете директно признания офис на училище 'S.

    Магистърска степен по Game Design може да се трансформира в редица вълнуващи кариери в сферата на развитието на видео игра. Завършилите могат да кандидатстват за длъжности като игра дизайнери, видео игри графични дизайнери и игра маркетинг мениджъри. Курсовата на тези програми могат да се подготвят учениците за всички тези кариери чрез създаването на солидна основа на опит и запознаване с много задачи, които отиват в създаването на успешна игра.

    Студентите, които се интересуват от преследването на магистърска степен по Game Design са насърчавани да прилагат.Първата стъпка е да се намери програма, която най-добре ще отговарят на вашия график и цели. Нашата търсене списък на училищата може да помогне в това отношение. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.