5 MA Програми в Богословие 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Теология
  • Богословие
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Богословие

    Човек може да получи магистърска степен (MA), като присъства един от много университети по целия свят. Студентите могат да изучават широк кръг от теми, включително хуманитарните науки, бизнеса, философията и социалните науки. Някои университети предлагат МО за теми, които са в областта на науките и математически области, както добре.

    Какво е магистър по богословие? Тази степен дава на студентите знания и умения, необходими за извършване на служение. Теми курс в рамките на магистърска степен по божественост програми включват старозаветните проучвания, новозаветните изследвания, библейски херменевтика, гръцки език, иврит език, философия на религията, теология и християнското лидерство. Студентите се потапят в света на теологията и библейската проучване, за да разбере духовните идеи и как да ги съобщава на другите.

    Хората, които преследват магистърска степен по богословие обикновено имат глад за разбиране и дисциплиниран начин на живот.Тази степен настоява учениците да задават трудни въпроси и да научат повече за света на религията и духовността. Уменията, приети от тази програма позволяват на студентите да преследват задоволяващите кариери.

    Обучения обикновено се изисква да попълни този тип програма. Местоположението на институцията и колко време програмата за реализиране оказват силно влияние върху тези разходи. Говорейки с консултант прием в училището, който искате да присъстват, ще ви помогне да получите повече информация по отношение на обучение.

    Най-популярният кариера за тези с магистърска степен по богословие е да стане пастор. отговорности Пастор "и включват доставят учения и проповеди, организиране на църковните служби, водещи конгрегации, членове консултиране църквата и изпълняващи програми за популяризиране. Много пастори също предоставят погребения, кръщенета и сватби. Има различни нива на пастирска работа, включително младежки пастори, които се фокусират върху студентите и висшите пастори, които са свързани с обществото като цяло.

    За да разберете повече информация за спечелил магистър по богословие, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.