6 MA Програми в Бизнес комуникации 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Журналистика и масова комуникация
  • Комуникации
  • Бизнес комуникации
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Бизнес комуникации

Имате ли солидна бизнес фон? Дали комуникиране или пускане на пазара на компанията продукт, марка или идентичност на общественото звука интересна за вас? Ако сте отговорили положително, дори с един от тези въпроси, магистърска степен (MA) в бизнес комуникация може да е точно за вас.

Какво е магистърска степен по бизнес комуникация? Казано по-просто, програмата учи студентите как да общуват в и без бизнес модел. Програмата включва елементи на MBA, но се фокусира конкретно върху комуникациите. Типични в курса включват маркетинг, връзки с обществеността и корпоративна репутация или управление. Много програми предлагат възможности за стаж в последната година на обучение, за да даде на студентите практически умения в областта, както и важни възможности за работа и работа в мрежа.

Има много ползи за получаване на магистърска степен по бизнес комуникация.Най-вече, учениците си тръгне с една степен, която предлага заострен обучение в ефективни корпоративни комуникации, които могат да бъдат приложени към няколко различни индустрии.

Разходите за получаване на този вид степен се различават от институция и местоположение. За по-прецизно отчитане на точните курсови и такси за регистрация, се свързва с институцията сте заинтересувани от прилагането на пряко.

Завършилите магистърска степен по бизнес комуникация осъзнават, удовлетворяващи кариери в рекламни агенции, маркетингови отдели и връзки с обществеността и пресслужбите на безброй различни видове бизнес. Често, завършили с дизайн курсове под колана им отидете да работят като графични дизайнери или уебсайт в рамките на рекламни или корпоративни комуникационни отдели. Някои завършилите отидат в бизнес за себе си като комуникационни консултанти, шивашка работата си за по-малките фирми или стартиращи компании, в частност.

Има много възможности да печелят магистърска степен по бизнес комуникация, както в Съединените щати и в чужбина. Степента е също благоприятства като онлайн курсове, както и много работещи специалисти или студенти, които се стремят към момента на степен част изберете този маршрут. За да започнете, намерете си програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.