15 MA Програми в Бизнес и икономика 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Икономически изследвания
  • Икономика
  • Бизнес и икономика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (15)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Бизнес и икономика

    Магистърска степен, или магистърска степен, е вид степен, че университетите и колежите награда за студенти, които са доказали, че в определена степен на компетентност в избраната от тях област на обучение. Тази програма може да вземе една или две години, за да завърши и обикновено има някакъв вид изпит или дипломна работа на проекти в своята кулминация.

    Какво е магистърска степен по бизнес и икономика? Една от основните цели на тази програма е да научи учениците да разбират и анализират различни на различните социално-икономически проблеми. Изследването на основните икономически принципи и тяхното отношение към текущото състояние на световната икономика може да се очаква. Курсова може да обхваща теми като финанси, местни и международни бизнес, средствата за масова информация, за управление на бизнеса и икономическите и бизнес етика.

    Тази степен се отваря много академични и професионални врати. Приключване на програмата дава възможност на завършилите да служат в лидерски позиции в своята област.Завършили също смятат, че с магистърска степен, те имат достъп до по-високи равнища на заплащане, отколкото тези без степента. Това следдипломни класира своите студенти за предизвикателни и възнаграждаване кариера с потенциал да повлияят на общностите по целия свят.

    Има много разходи, свързани с посещаването на магистърска програма, и те се различават много от едно училище в друго. За най-точна информация относно обучението и свързаните с тях такси, кандидат-студенти трябва да се свържете директно с училищата по техен избор.

    Завършилите тази програма да намерят възможности за кариера в държавни учреждения, финансови институции, търговски организации и фирми от всички видове и размери. Завършили често стават професионални икономисти, учени, финансови директори, администратори, консултанти и финансови консултанти. Тази степен подготвя възпитаници да държат на ръководни длъжности в областта на управлението на инвестиции, корпоративни икономиката, маркетинга и управлението на човешките ресурси.

    Ако тези доходоносни кариера изглеждат интересни за вас, прегледайте опциите в списъка на програмата, за да получите повече информация за училищата и програмите, които са точно за вас. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.