8 MA Програми в Бизнес администрация 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес администрация
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Бизнес администрация

Един MA е степен, която се присъжда на студенти, които са показали, че те са в състояние да се справят с голямо разнообразие от предизвикателства в избраната от тях област. Тези, които са постигнали майсторство на своите предмети могат да бъдат в състояние да използват тази степен да преследва докторска или повече специализирани работни места.

Какво е магистър по бизнес администрация? Това е в степен, която доказва, притежателят е постигнато достатъчно ниво на майсторство в областта на бизнес администрацията и е готов да влезе в работната сила. Някои общи курсове, които учениците биха могли да предприемат, когато преследването на тази степен включват финанси, маркетинг и продажби, инвестиции, счетоводство, човешки ресурси и обща администрация, наред с други курсове, предназначени за обучение на студентите всичко, което може да се наложи да се знае за успешно работят в тази конкретна област.

Студентите могат да се научат множество умения в процеса на обучение.Някои от тях включват управление на парите, комуникация, и културна чувствителност, всички от които могат да се извърви дълъг път в двете лични и професионални аспекти на живота си.

Цената на получаване на тази степен зависи изключително от институцията студент избира да присъстват и страната е в. Цените също могат да се различават от това, дали курсовете са участвали са в лице или онлайн модули.

Тъй като глобалните бизнес практики се разширяват и нови предприятия се образуват всяка година, може да има много възможности за работа на разположение за някой, с това ниво на образование. Някои от тях може да включва опции като управление на продажбите, финансов мениджмънт, управление на човешките ресурси, здравен мениджмънт или управление на маркетинга. Всеки от тях може да постави уменията на учениците да усъвършенства на тест и да се създаде възнаграждаване и предизвикателна работна среда за тях да се гради вътре.

Студентите, които имат ограничен достъп до институции, предлагащи тази програма или желаят да научат международно могат да се възползват от онлайн курсове на разположение на хиляди университети по целия свят. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.