16 MA Програми в Африкански науки 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Социални науки
  • Регионознание
  • Африкански науки
Области на обучение
  • Социални науки (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Африкански науки

    Магистърска степен е първото ниво на пост-бакалавърска степен. Това обикновено двугодишна програма често се основава на площта учи при бакалавърска степен, че лице, което притежава бакалавърска обикновено може да продължи магистърска във всяка област. В практически смисъл, магистърска степен може да се счита паспорт до висше образование или просто подобрени перспективи за работа.

    Какво е магистър по африкански изследвания? Тази уникална степен изложи напреднали познания в арена на социалните, икономическите, езиковите и общите фактори на африканската общество. Тази богата област на обучение обединява различни дисциплини, и студенти могат да очакват по-разнообразен избор на курсове, включително Африканския лингвистика, политически науки, история и география. Типично master's ниво африкански изследвания курсова също ще включва високи нива на аналитично писане, изследвания и семинари, насочени към повишаване на теоретичните и умения за критично мислене.

    Ползите от магистърска степен в африкански изследвания включват придобиване ценен поглед върху ключов континент в нашия все по-глобализиращ общество. Имат завършил степен обикновено прави една по-конкурентна на пазара на труда.

    Цената за този вид степен ще зависи от вида на училището, за да изберете, строгостта на своята програма, наред с други фактори. За да разберете повече, обадете се на бъдещия училище.

    Довършителни магистърска степен в африкански изследвания като цяло ще се класирате за разнообразие от уникални и ценни работни места, като антрополог, преводач, или работник чуждестранна помощ. Вие също може да работи няколко позиции с културно специфични организации с идеална цел. Много възпитаници ще преследват академична кариера. Тези, които могат да включват по история и дори литературни работни места от равнището, до основно училище до нивото на колежа.

    Осъществяване себе си се открояват е ключът към получаване на вашия крак във вратата на мечтаната работа. Тръгвай към вас гола днес.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.