17 MA Програми в Архитектура 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Архитектурни проучвания
  • Архитектура
Области на обучение
  • Архитектурни проучвания (17)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MA Програми в Архитектура

      Магистър по изкуствата е вид напреднала степен, която изследва предмети в областта на хуманитарните или социалните науки. Тази степен може да предложи на студентите разширено познание, за да им помогне да се подготвят за високоплатена кариера или докторска програма.

      Какво е магистърска степен по архитектура? Архитектурата е изследване на проектирането и изграждането на сгради и други структури. Този тип дипломна програма е предназначена да обучава студентите по техниките, философията и историята на модерната архитектура, с акцент върху културните изследвания и изследвания. Магистърска степен по този предмет се простира отвъд обикновената конструкция, като изследва класически и съвременни техники за дизайн. Учениците могат също така да изучават история на изкуството, география, култура и др.

      Има редица полезни умения, които студентът може да спечели от придобиването на магистърска степен по архитектура. Този предмет изисква учениците да практикуват творчески умения за решаване на проблеми. Студентите също често са силни комуникатори с напреднала математическа способност, полезни в кариерата си в и извън полето.

      Всички програми за магистърска програма се различават по отношение на разходите и най-добрият начин за студентите да намерят точна информация за обучение е да се свържат директно с училищата. Съществуват и възможности за стипендии и финансова помощ, които могат да бъдат на разположение на някои студенти.

      Кариерите в архитектурата са многобройни и екстензивни, а студентите с магистърска степен в тази област може да са по-склонни да осигурят по-високи заплати за ръководни длъжности от студентите, които имат само бакалавърска степен. Съществуват и разнообразни кариерни възможности в частния и обществения сектор. Необходими са градоустройствени специалисти за внимателно адаптиране на средата за поддържане на нарастващо население, а крайните архитекти се специализират в създаването на структури, които могат да издържат на екстремни метеорологични условия. Другите позиции включват ландшафтен архитект, художник, промишлен дизайнер, архитект за реставрация и др.

      Има образователни институции в целия свят, които предлагат магистърски програми, а студентите дори могат да изберат да учат от дома с онлайн курсове. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.