41 MA Програми в Изкуства и мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Изкуствознание
  • Изкуства
  • Изкуства и мениджмънт
Области на обучение
  • Изкуствознание (41)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Изкуства и мениджмънт

    Магистърска степен е магистърска степен по изкуства, интензивен път на проучване, което дава възможност да придобият по-задълбочени познания и опит в рамките на дадена дисциплина студенти. С MA, завършващи често са по-квалифицирани, за по-високо ниво кариера в сферата на обучение.

    Една такава област на обучение, които учениците могат да избират да следват в завършил училище е управлението изкуства. Какво е магистър по управление на изкуствата? След като завършва колеж и откриване интерес към изобразителното изкуство, много студенти избират да се запишат в управление изкуства магистърски програми, защото те се надяват да професионално събиране и запазване на чл. Курсовата на тези програми може да варира много и няколко училища съсредоточи по-специално върху curating, докато други акцентират играе ролята изкуство в Общността. Тази програми насърчават учениците да се изгради за набиране на средства умения, и често изискват учениците да участват в усилията за засилване поскъпване изкуства в рамките на Общността.

    Може би най-забележително предимство на тази степен е най-приятна перспективите на разположение на завършилите работа. За учениците със страст към изкуството и неговото опазване, управление изкуства е особено възнаграждаване поле, което позволява на завършилите да поставят своите умения за използване в името на запазването на изкуството за идните поколения.

    Различните УО в програмите за управление на изкуствата, които са на разположение има различни разходи. Програма за обучение "и отчасти зависи от местоположението и големината на училището. Свържете се с признания офиса на всяко училище директно за по-конкретна информация относно разходите "и програмата.

    С магистърска степен по мениджмънт Arts, завършилите могат да продължат да работят като куратори или директори на музеи на изкуството, или може да запълни редица други длъжности, свързани с управлението и поддръжката на изкуството. Управление Arts е един добър пример за област, в която една ОС може да направи много разлика да бъде нает един "е способността.Работодателите търсят да повери отговорностите на изкуствата на физически лица с доказан опит и познания в тази област, като всички те магистърска степен може да докаже.

    В крайна сметка, магистърска степен по мениджмънт Arts може да бъде възнаграждаване направление за обучение за завършилите интересуват от счупване в областта. Ако се интересувате да научите повече за програмите, които в момента са на разположение, нашата търсене списък на училищата могат да Ви помогнат да започнете. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.