Свържете се директно с училищата - Сравнете 10 MA в Анимация 2023

10 MA Програми в Анимация 2023

Преглед

Магистър по изкуствата е вид напреднала степен, предназначена за студенти в областта на хуманитарните или социалните науки. Повечето ученици преследват този образователен маршрут, след като са получили бакалавърска степен в същата област. УО може да бъде ефективен начин за студентите да се докоснат до по-доходоносна кариера.

Какво е магистърска степен по анимация? Анимацията е разнообразно и творческо изучаване на визуално, движещо се изкуство. Аниматорите са отговорни за разработването на много добре обичани карикатури, филми и видео игри, както и други иконични творения. Стипендията в анимацията е структурирана, за да информира студентите за технологиите, техниките и философиите зад този метод на проектиране. Неразделна част от много съвременни анимационни програми са цифровите медии, включително уеб дизайн, специални ефекти и видео игра.

Студентите със специалност анимация често се научават да бъдат организирани, независими работници. Много работодатели откриват, че студентите по анимация не само са творчески, но и силно аналитични. Тези особености могат да помогнат на завършилите да станат по-желателни в бъдеще за различни индустрии.

Разходите за придобиване на магистърска степен могат да зависят от държавата на училището и продължителността и вида на образователната програма. Студентите могат да намерят повече информация за обучението по тези програми, като се свържат с училищния прием.

Кариерите в анимацията са силно конкурентни, но притежаването на магистърска степен по "Анимация" може да помогне на завършилите да заемат позиции над тези, които имат само бакалавърска степен или по-малко. С развитието на технологиите студентите също могат да видят ръст на наличните работни места за цифрови аниматори. Много студенти търсят работа в традиционни медии като кино и телевизия, но много работа може да се намери и в онлайн арени. Някои позиции в кариерата включват цифров аниматор, уеб дизайнер, дигитален рекламодател, дизайнер на видеоигри и др.

Университетите по света предлагат магистърска степен по "Анимация". Студентите могат също така да разгледат дистанционното обучение чрез онлайн курсове, които дават възможност за придобиване на степен от дома. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • MA
  • Изкуствознание
  • Изящни изкуства
  • Анимация
Области на обучение
  • Изкуствознание (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение