39 MA Програми в Английска литература 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Литературознание
  • Английска литература
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (39)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Английска литература

Магистърска степен е следващата голяма академична жалон над нивото на бакалавърската. Тя може да подготви студентите за предприемане на по-голяма отговорност на работното място или да си врата към преподаването роля.

Какво е магистър по английска литература? Магистър по програма изкуства в английската литература предполага интензивно изучаване на класически, и модерен произведения на поезия и проза. Студентът ще бъде принудена да се чете по-бързо и с по-голямо разбиране от всякога. Но това не е всичко за четене, тъй като се очаква студентите редовно да обсъждат и пишат за смисъла и значението на това, което са прочели.

Времето, прекарано анализиране велики писания укрепва способността на ученика да мисли за него / себе си. Обяснявайки, защита или изброяване на една мисъл идва естествено да възпитаникът на магистърска програма по английска литература.Да се ​​направят изводи и обобщения от големи количества сложна информация е друго умение, което е разработена в рамките на програмата.

В цената на обучението се определя от институцията, където ще учат. Студентите със стипендии, помощи и заеми могат да отложат или да елиминират голяма част от разходите за образование.

Традиционно, английски специалности са се преместили в преподаване и писане, които са големи кариери обмислят недостигът на учители на много места и гъвкавостта, че писатели притежават. Днес, обаче, много допълнителни възможности са на разположение в политиката, медицината, забавления, право и финанси. Работа могат да бъдат намерени в частни компании от всякакъв мащаб, правителствени агенции и организации с нестопанска цел. Много наскоро завършили студенти да получат своето начало от правене на работа на свободна практика, и след известно време, може да се измести в работен за група от постоянни клиенти.

Без значение какво вашите бъдещи планове са, добро образование може да бъде мост между това къде се намирате в момента и мястото, където искате да бъде. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.