22 MA Програми в Американски науки 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Социални науки
  • Регионознание
  • Американски науки
Области на обучение
  • Социални науки (22)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MA Програми в Американски науки

Много от учениците, които искат да продължат своите академични изследвания извън бакалавърска степен избират да следват магистратура. Тази степен напреднало ниво предлага специализирано изследване в дадена сфера на интереси и е изискване за допълнителни видове учебното като докторски програми.

Какво е магистърска степен по американистика? Казано по-просто, програмата предвижда студентите специализирано проучване на културата и културното наследство на Америка. За тази цел, учениците са склонни да учат американското общество чрез разнообразие от различни дисциплини, включително социологически, социално-икономически, политически и литературни, за да назовем само няколко. Освен това, много курсове на обучение предлагат своя уникален фокус или подход към американски проучвания, като например предоставяне на обучение в изпълнение на обществени хуманитарни и образователни програми или динамиката на културната промяна. Някои програми имат студентите избират тема на проучване на интереса на последната си година, като афро-американски изследвания или индиански влияния.

Има много ползи от изкарва магистърска степен по американистика. Повечето студенти посочват добре закръглени, интелектуално възпитание, че степента предвижда. Много програми предлагат Студенти на стаж възможности крайната им семестър на обучение, която осигурява едновременно практически опит и безценни контакти.

Разходите за спечелил магистърска степен по американистика варират от училище и от местоположението на училището. За по-точна счетоводна разбира и регистрационни такси, свържете се директно с допускане офиса на училището.

Завършилите магистърска степен по американистика намерят работа в различни сектори, включително в медиите, рекламата, маркетинга и политически администрации. Популярни избор на професия сред завършилите включват журналистиката, издателската, радио- и телевизионно разпространение, преподаването и библиотечното дело. Някои завършилите използват степента като трамплин за докторска програма в американски проучвания или други дисциплини.

Има много възможности да печелят магистърска степен по американистика в САЩ и по света. Програми на чуждестранни институции са склонни да предлагат една уникална гледна точка на терена. Много училища също предлагат онлайн програми за степента. За да започнете, намерете си програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.