13 MA Програми в Администрация 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Административни практики
  • Администрация
Области на обучение
  • Административни практики (13)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MA Програми в Администрация

    Придобиването на магистърска степен по изкуствата може да бъде ефективен начин за придобиване на висше образование по даден предмет в областта на хуманитарните или социалните науки. Тези степени обикновено отнемат две години, за да печелят, и могат да помогнат на студентите да осигурят по-доходоносна кариера.

    Какво е магистър по администрация? Администрацията е сложен процес за ефективно организиране и насочване на работни екипи, за да се постигне предварително определена цел. Тази област на обучение помага на учениците да разберат множеството ключови административни функции, за да станат високоефективни администратори. Курсовата работа в тази област е разнообразна и може да включва организационно поведение, маркетинг, финансова стратегия, управление на операциите, етика, изследователски методи и статистика, международен бизнес и др.

    Тъй като студентите получават магистърска степен, те могат да развият разнообразие от важни умения, които могат да помогнат при намирането на работа в почти всяка позиция и в много професионални и лични ситуации. Участниците в програмата могат да усъвършенстват силните комуникационни и организационни умения, за да станат ефективни мениджъри и лидери Тези студенти също са склонни да бъдат много детайлно ориентирани.

    Цената на магистърска степен обикновено е по-евтина от бакалавърска степен, но може да зависи и от продължителността на специалността и от местоположението на училището. Учениците могат да проучват или да се свързват с различни училища за повече информация за обучението.

    Студентите с магистърска степен в администрацията често се оказват по-конкурентоспособни на пазара на труда за по-платени работни места. Работата в администрацията може да варира от публичния до частния сектор и много от тези позиции са управленски лидерски роли. Възможни възможности за кариера включват работа като администратори на образованието в качеството си на директори или директори на програми за организации с нестопанска цел.

    Различни образователни институции по света предлагат магистърски програми. Независимо дали учениците предпочитат да учат в чужбина или от дома си, има много възможности за избор от курсовете онлайн и на непълно работно време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.