магистър по бизнес анализи / магистър по спортни анализи

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Изберете Master of Business Analytics в La Trobe

Във все по-дигитален свят организациите по света събират огромни обеми данни. Предприятията, които могат да разберат тази информация, ще имат конкурентно предимство. Магистър по бизнес анализи е специализирана степен, която ви дава умения и знания, за да разберете този поток от данни и да дадете на предприятията знания, от които се нуждаят, за да успеят.

В курс, създаден чрез сътрудничество между академици, практикуващи от индустрията и технологични доставчици за индустрията, ще придобиете специализираните умения и знания, от които се нуждаете, за да имате конкурентно професионално предимство.

Ще научите ролята на данните при вземането на решения, решаването на проблеми и организационните промени. Ще придобиете практически умения в бизнеса, статистиката и компютърните науки, както и да развиете лични умения като комуникация и критично мислене.

Важно е да придобиете практически опит в водещи търговски софтуерни приложения от SAS, SAP, Microsoft и IBM, както и алтернативи с отворен код. Също така ще имате много възможности да изпробвате уменията си в реалния свят.

La Trobe е член на изследователската програма CRC (D2D CRC), която ще подпомогне обучението на над 1000 специалисти по анализи на данни между 2015 и 2020 г. Това членство предоставя много автентични проекти и възможности за стаж за студенти от Business Analytics.

La Trobe е първата институция в Австралия, която разработи система за ваучери в партньорство със SAS, за да предложи продължително професионално развитие след завършването. Тези ваучери, достъпни само за завършилите магистърска програма "Бизнес анализи" на La Trobe, ви позволяват да получите достъп до допълнителни търсени отзиви за индустрията при значително намалени цени за период до три години след дипломирането.

Нашите счетоводни и финансови дисциплини се нареждат в топ 200 в света * La Trobe също се нарежда в топ 3 университета във Виктория за изследвания в областта на банковото дело, финансите и инвестициите; и счетоводство, одит и отчетност. **

Кариерни възможности

Проучването за уменията и заплатите през 2015 г. установи, че в Австралия има огромно търсене на специалисти по анализи, като 90% от анкетираните получават повече от средната заплата в страната.

Нашият силен фокус върху обучението в индустрията означава, че завършилите La Trobe Business School са силно ангажирани. За тези, които вече работят в бранша, Master of Business Analytics предоставя възможности за повишаване на кариерата и заплатите.

Нашите завършили успешно работят в компании като:

 • ANZ
 • здравно осигуряване

Завършилите "La Trobe Business School" работят в разнообразни роли, включително:

 • консултант по анализи
 • бизнес анализатор
 • анализатор на данни
 • клиентски анализатор (търговия на дребно, лоялност, стратегия и т.н.)
 • процес анализатор

Професионалистите от Google Анализ са силно търсени в различни индустрии, включително:

 • банкиране и инвестиции
 • забавление
 • здраве (напр. застраховка)
 • търговията на дребно (напр. супермаркети, мода)
 • Информационни технологии

Описание на курса

Master of Business Analytics е специализирана степен, която има за цел да подготви студентите със съответните анализи на данни и бизнес умения за решаване на сложните проблеми на съвременния бизнес. Курсът е мултидисциплинарен, като се основава на знания и умения в бизнеса, статистиката, компютърната наука и меки персонални умения като комуникация и критично мислене. Курсът ще обхваща основите и напредналите бизнес анализи, като използва най-съвременните инструменти за индустрията, за да демонстрира приложението на знанията и уменията на практика. Курсът ще има и силно присъствие в индустрията, за да гарантира, че студентите са запознати с най-новите постижения в тази област.

Изберете Master of Sports Analytics в La Trobe

Спортните организации по целия свят използват високо усъвършенствана технология за мониторинг и усъвършенствана статистика, за да получат конкурентно предимство. Милиони точки от данни се генерират всяка седмица и професионалистите, които могат да интерпретират тези данни, все повече се нуждаят.

Master of Sports Analytics на La Trobe е създаден, за да отговори на това нововъзникващо търсене. Стартирайте кариерата си в глобална индустрия в размер на 1.5 трилиона долара * и водят следващата ера на конкурентния спорт. Този курс е разработен в тясно сътрудничество с водещи спортни клубове и компании за спортни технологии, за да ви подготви за бъдещето на тази бързо развиваща се професия.

Ще научите фундаментални техники за спортни анализи, които ще ви позволят да постигнете прозрения в стратегията, набирането и представянето, като използвате методите за визуализация на данни, преподавани в най-съвременните виртуални лаборатории на Ла Тробе.

Ще получите усъвършенствани умения в складовото съхранение на данни и анализи, със специален фокус върху елитното спортно съдържание, благодарение на опита на лабораториите La Trobe и на нашите експерти от бранша. Ще приложите теорията на практика с живи проекти и реални казуси, предоставени от нашите партньори в бранша:

 • Карлтън ФК
 • Мелбърн Сити ФК
 • катапулт
 • Optus

Кариерни възможности

Магистърът на Sports Analytics е създаден с редица образователни и работни среди в ума. С уменията си за работа с големи набори от данни, ще постигнете разлика в елитния спорт в следните области:

 • анализ на ефективността
 • управление на натоварването при обучението
 • предотвратяване на наранявания
 • тактически стратегии
 • привличане на играчи
 • технологично развитие
 • изследване
 • идентификация на таланта
 • сила и кондициониране.

Магистърът по Спорт Анализ La Trobe ще ви предостави умения и опит в областта на науката за данни, които могат да бъдат приложени извън спортните постижения. Завършилите ще имат необходимите умения в областта на информационните науки за алтернативни кариери в отраслите, включително:

 • спортни медии
 • фантастични лиги
 • здраве
 • игрален
 • финанси
 • на дребно.

Описание на курса

Магистърът по спортни анализи е 1.5-годишна степен за тези, които искат да подобрят знанията си и способността си да събират, управляват, анализират и представят големи набори от данни, заснети от спорта. Целта на курса е да подготви завършилите за роли в областта на спортните анализи и може да бъде от значителен интерес за настоящите занимаващи се със спортни и физически науки професионалисти, търсещи формално образование и квалификация в тази област. Местните студенти могат да изберат да се запишат на пълен или на непълен работен ден.

Условия за кандидатстване

Минимални изисквания за навлизане на пазара

Изискването за минимална влизане е успешното завършване на бакалавърска степен Australian (или негов еквивалент). Предварително обучение, разработена през съответния трудов стаж или професионална акредитация, когато се счита, че за да бъде най-малко равностойна на тази, получена чрез бакалавърска степен, може да се обмисли. При подаване на оферта на кандидат, университетът ще обмисли редица фактори, за да определи дали кандидатът е демонстрирал способността си да работи на ниво магистър, включително академичен речник, английски език и / или трудов стаж.

Минимални изисквания за напреднали

Кандидатите, които имат доказано предварително образование под формата на австралийска бакалавърска степен или степен, определена като еквивалентна от университета La Trobe и имат подходящ трудов стаж в бизнес или свързана с данните роля, могат да отговарят на условията за кандидатстване за напреднал стаж. Учебните предмети ще бъдат определени от академичния оценител и за всеки отделен случай. При представянето на предложение за напреднал стаж на кандидат, университетът може да обмисли редица фактори, включително владеене на английски език, академични постижения и / или трудов стаж. Кандидатите с демонстрирано предишно обучение могат да кандидатстват за напреднал стаж за BUS5BIM, BUS5SBF, BUS5SMM и BUS5IAF.

Изисквания към степента

Master of Business Analytics е двугодишна програма на пълно работно време (или негов еквивалент на непълен работен ден), изучавана на английски език, изискваща успешно завършване на 240 кредитни точки. Програмата включва курсова работа и може да включва малка теза, ако учениците изберат да завършат специализация, като използват четирите елемента в рамките на курса. Целта на този курс е да осигури обучение на професионалисти в областта на бизнес анализи, профилирани от IAPA (Институт за професионалисти в областта на анализа в Австралия).

 • Всички теми са на стойност 15 кредитни точки.
 • Субектите са изброени в предпочитания ред на изучаване. Трябва да попълните всички предучилищни предмети, преди да се запишете в основна или избираема тема.
 • Тази степен е предназначена да бъде завършена в рамките на две години от редовно обучение или еквивалент на непълен работен ден за непризнати студенти.

Забележка:

 • LTU0AIM е обект, който не е за кредити, който студентите трябва да завършат в началото на първия си семестър. Дисциплината има за цел да повиши знанията и знанията на студентите по въпроси, свързани с академичната неприкосновеност.
Последна актуализация Септ. 2017

За учебното заведение

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Univ ... Научете повече

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Universities in Victoria, one of the top dozen nationally and one of the top 300 internationally. Свиване
Мелбърн , Бендиго , Олбъри , Мелбърн , Милдура , Shepparton , Сидни + 6 Още По-малко