77 Магистратура Програми в Правни науки 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Правни науки
  • Общи правни изследвания
  • Правни науки
Области на обучение
  • Правни науки (77)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Правни науки

    Тази област на знания ще ви запознае с правила и нормативни актове, които регулират работа на много институции, свързани с политика, икономика, обществото по различен начин. Законите служат за основа на регулиране на човешкото поведение в обществото чрез налагане на правила и ограничения. Всичко в модерния свят се изгражда върху отношенията, произтичащи от правата и отговорностите, които се регулират от закони и юридическото право. Почти всяко едно наше действие в рамките на обществото се контролира и се регулира от закони и ограничения. Законите определят действията ни навсякъде: от градския транспорт до международните пазарни отношения. И магистратурите по право и регламенти осигуряват на студентите необходимите знания за тази област на знания. Изучаване на правото и правните дисциплини осигурява всичките знания, необходими за организиране на бизнеса, безопасен и успешен живот и изграждане на мирни международни отношения.

    Вероятно, вече притежавате степен на бакалавър по право. Тогава може да продължите образованието си като се запишете за една от програмите на магистратура по право и регламенти. Може да си изберете специализация: наказателно право, търговско право, международно право, хуманитарно право, европейско право и много други направления и специализации, които се изучават в магистратурите по право и регламенти.

    Разгледайте програми на магистратура по право и регламенти по-долу. Натиснете бутона „Научете повече“ за да прочетете повече информация за определена програма на магистратура по право и регламенти и да се свържете с отговорното поделение за кандидатстудентския прием на университета само с един клик!