Свържете се директно с училищата - Сравнете 22 Магистратура в Изобразително изкуство 2024

22 Магистратура Програми в Изобразително изкуство 2024

Преглед

Магистърските степени предлагат разширени възможности за студенти, които искат да продължат обучението си. Обикновено малките размери на класа в следдипломните програми позволяват на учениците да придобият необходимите умения за развиване на кариерата си с едно до две години интензивно обучение.

Какво е магистър по изкуство? Завършилите програми в областта на изкуството могат да подготвят студентите за придобиване на собственост върху образователни преживявания по света. Студентите могат да се специализират в средно или епохално специфично образование или да изберат да балансират учебните си програми с голямо разнообразие от художествени техники, истории и методи на обучение. Другите области на специализацията могат да включват застъпничество, история, обществено изкуство, музейно образование и изкуство. Студентите обикновено получават силна учебна програма по теория и практически опит както в студиото, така и извън него, като се утвърждават като отличаващи се педагози чрез строги курсове и изследвания.

Учениците, завършили магистърска степен по изкуство, могат да придобият способността да преподават в различни възрастови групи, да провеждат изчерпателен анализ и критика на изкуството и да направляват историята на историята с професионализъм и чувствителност. Тези черти могат да насърчават професията на студента и да му дадат възможност да се развива по-нататък като художник.

Разходите, свързани с напреднала степен, трябва да се използват за покриване на разходите за живот и време. Тъй като всяка програма има различни изисквания и уникален график за таксите, заинтересованите студенти трябва да се свържат с избраните от тях университети за точна оценка на разходите.

Няма типична работна среда за дадено лице с тази квалификация, тъй като осигурява пътя към толкова много различни професии. Учениците обикновено продължават да работят в държавните училища, университети, музеи, художествени центрове и художествени галерии, макар че има и много други индустрии, които се обръщат към това умение. Директорът на галерията, художествен учител, музеен специалист, художествен учител, художествен консултант и образователен консултант са само една шепа от длъжностите, които завършват висшистите в тази област.

Семейният и професионалният живот не трябва да попречат на висшето образование. Можете да преподавате в образованието по изкуства с традиционни или онлайн класове. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Педагогика
  • Педагогика
  • Изобразително изкуство
Области на обучение
  • Педагогика (22)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение