Keystone logo

129 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Теология Християнски науки 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Теология
  • Християнски науки
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (129)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Теология Християнски науки

Много студенти притежателите градусови избират да се върне към по-високо образование, за да преследва магистърска степен, която е модерна образователна постижение присъдена след около две или три години на интензивно изучаване на даден предмет.

Само това, което е магистър по християнски изследвания? Тази строга програма обикновено включва близо преглед на Библията и нейните различни учения и доктрини, с голямо внимание често дава на предмета като Стария завет, Новия завет, Евангелията и обща християнската теология. Допълнително внимание често се дава на теми, включително есхатология, сотериологията, освещение и еклезиология. Много програми също се фокусират върху евангелизъм, библейски комуникация, християнски културни съображения и духовния живот, сред сродни области.

Много възпитаници на християнски проучвания програми докладват по-добро удовлетворение от работата и повече възможности за работа след осигуряване на напреднала степен.Повечето колежи и университети също се нуждаят от магистърския, за да се научи християнски изследвания в колективен ниво.

Не е предварително определена цена за получаване на магистърска степен по християнски изследвания. Тъй като цена на курсовете варират поради фактори като, където се предлага на курса, студентите трябва да се свързват с прием офиса на всяко училище, те са за това, за точна информация.

Съществуват много възможности за професионално развитие за тези, които ефективно да печелят магистърски степени в християнски изследвания. Общи кариера включват тази на духовенството член или служение режисьор, докато други продължават да работят за нестопански институции с християнски връзки или влияния. Много възпитаници продължават да изпълняват мисионерската работа в различни глобални настройки, докато други продължават да преподават християнски изследвания в различни среди, включително висши училища, колежи или религиозни организации и институции.