55 Магистратура Програми в Хотелиерски мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Туризъм и хотелиерство
  • Хотелски услуги
  • Хотелиерски мениджмънт
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (55)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хотелиерски мениджмънт

Хотелиерски мениджмънт е вълнуващо и предизвикателно поле идеален за студенти, които обичат да работят в тясно сътрудничество с клиентите и води група от служители. Магистър по програми хотелиерски мениджмънт са предназначени за студенти с бакалавърска степен, които искат да увеличат шансовете си за наемане на работа в лидерска роля в рамките на туристическата индустрия. Студенти, приети през Магистър по програми хотелиерски мениджмънт обикновено се специализират в определена област на сектора, като например туризма, Международен хотелиерски мениджмънт, администрация, дизайн Experience, Hotel, Resort и Спа мениджмънт или управление на ресторант.

Предлага се на пълно работно време, непълно работно време, онлайн или дистанционно обучение график проучване, майстор на студентите хотелиерски мениджмънт могат да изберат степента на гъвкавост, което изискват в академичната им график.Университети и институции в Австралия, Белгия, Гърция, Япония, Швейцария, Турция, Великобритания, САЩ и Обединените арабски емирства, за да назовем само няколко, са ангажирани с обучението на студентите да използват независими аналитични умения за решаване на проблеми, които има вероятност да срещнете на работното място след приключване на активния в Hospitality Management.

Можете да се свържете с някой от известните училища по света, изброени по-долу чрез попълване на формуляр в интернет само на една минута. Ако се интересувате от четене повече за всеки конкретен Магистър по програми хотелиерски мениджмънт, изброени по-долу, просто кликнете за да прочетете повече.