Keystone logo

23 Магистратура Програми в Инженерни проучвания Материалознание Фотоника 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Инженерни проучвания
  • Материалознание
  • Фотоника
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (23)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Инженерни проучвания Материалознание Фотоника

Като цяло, изискващо две години на редовно обучение, магистърска степен е следващата пълна образователна постигането над нивото на бакалавърската. магистърски програми често приемат ограничен брой кандидати, така студенти трябва да пазят висока, за да се увеличи шансовете им за допускане на техните класове.

Какво е магистър по Photonics? Студентите, които идват от инженерни или физическа наука среди може да са взети курсове, които засегнаха яркост, но магистърска програма ги подготвя за по-задълбочено, фокусирани изследвания по този въпрос. Курсова включва комбинация от академичен анализ на леки теми, свързани заедно с лабораторни дейности за практикуване на понятията като те са научили. Работата е свършена както индивидуално, така и в групи.

Възможности за работа са се подобрили за завършили магистърски тъй като те са по-добре подготвени да се справят с техническите аспекти на лазери, спектроскопия и оптика.магистърската програма ще помогне на ученика да разбере както на теорията и прилагането на фотониката, като по този начин подготвя завършил в двете научни и инженерни аспекти на специалността.

Разходите варират в зависимост от училището и неговото местоположение. Кандидатите трябва да сравняват цените на обучение и такси в различни институции, за да изберете програмата, която едновременно отговаря техния бюджет и образователни потребности.

Завършили студенти, които отиват в индустрията често работят за комуникации, здравеопазване или слънчева енергия фирми. Те също могат да си намерят работа за развитие на боравене продукт производителя на устройството или като част от екип, който да улесни усилията за документиране и маркетинг. В сферата на комуникациите, те често си сътрудничи с инженери от други дисциплини, като гражданското и електрически, и може да се намесвам с правителствени и планиране служители. Завършилите, които продължават своето образование влизат специалитети на контрабандата и изследвания, водена от някои от най-добрите университети в света.

Училища, предлагащи магистърски програми в фотониката са разположени по целия свят, но значителна група от качествени програми могат да бъдат намерени в Централна и Северна Европа. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.