Keystone logo

49 Магистратура Програми в Изкуствознание Фотография 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Изкуствознание
  • Фотография
Области на обучение
  • Изкуствознание (49)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Изкуствознание Фотография

Фотографията е една изключителна форма на изкуство, което се появи от едно ползотворно съюз на науката и древните традиции на визуалните изкуства. Актът на фотографията създава неподвижни изображения, които улавят реалността, както се вижда през обектива на камерата. Магистър по фотография изследва изкуството в нея на много функции и форми, от изобразително изкуство фотография с чисто естетически функции, за да улови красотата на природата или създаването неохраняем и в пълно зрели, за да просто прагматични форми на съдебни или наука фотография, които имат за цел да улови фактите и реалността не смекчена с. Каквато и да е фотографска фокус може да бъде, магистърска н фотография може да бъде отличен избор за вас.

Има много различни процеси фотография: черно-бял, цветен, инфрачервени и ултравиолетови лъчи, и цифрова фотография. Всеки от тях марки различен научен век, който идва с изобретения, от значение за областта, и магистърска степен по фотография може да ви помогне да проучи всяка една.Фотографията също играе своята роля за привличане на исторически и социален контекст, тъй като фотографи, като цел, тъй като те може да изглежда, да реши от какъв ъгъл да направите снимката и какво да включват елемент от рамката на вратата, като по този начин влияят на твърди обективна картина.

Възможно ли е очарован от областта на фотографията и изкуството, заинтересовани в създаването на естетични обекти или практически доказателства? След като положително отговори на този въпрос, не се колебайте да се провери възможното магистър по фотография програми долу. Вземете следващата стъпка към вашата магистърска степен по фотография, днес!