Свържете се директно с училищата - Сравнете 9 Магистратура в Финансово право 2024

9 Магистратура Програми в Финансово право 2024

Преглед

Магистърска степен предлага възможност на студентите да се рови по-дълбоко в определени области на избраната от тях тема. Студентите, които участват в програма за магистърска често имат възможности да взаимодействат с професионалисти, които са експерти в своята област. Някои програми са насочени към студенти директно от техния бакалавърска програма, докато други са разработени с професионалисти в ума.

&nbsp

Какво е магистър по финансово право? Ако и вие обмисляте кариера като финансов специалист или, ако вече сте заети и искат да продължат своите умения, тази програма може да бъде добър мач. Изучавани могат да включват финансовото право, частно право, международната търговия, корпоративни финанси, корпоративното управление и структурирано финансиране. Други теми могат да включват анализ на документи и тълкуване, финансовата теория, и поведенческите финанси. Уроци могат да обхващат банковия на международно ниво, в настройките на дребно или инвестиционни и централни банки.

&nbsp

Учениците на тази програма, да се насладят на много предимства, включително и възможността да работят с експертни инструктори и талантливи професионалисти, които вече са установени в индустрията. Други предимства са намерени в развитието на уменията, най-търсени от работодателите. Тези умения включват документ анализ и интерпретация, познаване на правната и регулаторна литература и писане техники уместно в тази област.

&nbsp

Тези хора, които са заинтересовани от участие в програмата трябва да се свържете училища поотделно, за да получите обучение и такси графици. Тези разходи могат да варират от едно училище в друго, особено по някои учебни заведения са разположени през международните граници.

&nbsp

Завършили са добре подготвени за работни места във финансовия сектор, по-специално тези, които се изискват по-задълбочени познания и добре усъвършенства уменията.Програмите могат да доведат до много специализирана насоченост, че подготвя възпитаници да проведе работни места най-високо ниво в инвестиционното банкиране, корпоративно финансиране, търговски и инвестиционни посредници, както и международния бизнес.

&nbsp

Лицата, които искат да се подготвят за по-нататъшни успехи във финансовата сфера или усъвършенствате област на специализация в изследванията могат техните възможности в списъка на програмата. След намирането на конкретни програми на интереси, попълнете формата олово. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Финансово право
Области на обучение
  • Икономически изследвания (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение