Keystone logo

35 Магистратура Програми в Икономически изследвания Финанси Финанси и икономика 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Финанси и икономика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (35)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Икономически изследвания Финанси Финанси и икономика

Получаването на магистърска степен е резултат от следдипломна програма. Те обикновено се присъжда след голямо количество инструктор-контролирано изследвания и сътрудничество е завършена. Тази степен може да се измери компетентност в професионални и технически арени. Във финансовата индустрия, тази степен може да подобри професионалните умения и определени физически лица отделно от тяхната конкуренция.

&nbsp

Какво е магистър по финанси и икономика? Какъв тип предмети са включени в тази програма? В света на финансите има много области на фокус. Тези програми могат да усъвършенствате в по макроикономически политики или на фондовата борса. Други теми включват количествени икономика и теоретични или приложна икономика. Студентите се приспособяват по-лесно да се адаптира към промените във финансовата среда, и да се разработи теоретичен анализ.

&nbsp

Често има финансови ползи за участие в тази следдипломна програма, но предимствата простират извън финанси.По-висока степен на ниво често са насочени към специалисти, които печелят постижения След дипломирането. Участниците в програмата могат да получат професионални контакти, разширяване на съществуващата мрежа. В кулминацията на програмата, студентите обикновено се насладят на улеснен достъп до високо-търсените позиции. Участници в програмата си взаимодействат с професионалисти, които се спазват в своите области и могат да започнат да се разработи мрежа от връстниците си, преди те да се дипломират.

&nbsp

С образователните институции, разположени в различни части на света, разходите, свързани с участието в тези програми могат да варират. Лица, които се надяват да присъстват на програмата следва да се свързват пряко с училищата за точна информация относно обучението и свързаните с тях такси.

&nbsp

След завършването си, професионалисти често откриват позиции с големи институции. Работа включват длъжности като финансов регулатор или бизнес анализатор.Други възможности за заетост са намерени в управлението на активи, застрахователни компании, държавната администрация, както и частни банки. Някои работни задължения включват управление на богатството, консултантски и хеджиране.

&nbsp

Лица, които се надяват да напреднат в кариерата чрез продължаване на образованието трябва да се консултират за повече подробности за програмата. Когато се установи, подходящи програми, попълнете формата олово. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор, като въвеждат в главната форма.