Свържете се директно с училищата - Сравнете 145 Магистратура в Филмови науки 2024

145 Магистратура Програми в Филмови науки 2024

Преглед

Изкуството на разказването на истории е съществувала още от зората на човечеството. Разказването на истории има много маски, като литература, песни и по-специално - балади, театър, комедия и игрални филми. Днес театър и ръката филм разходка в ръка, понякога споделянето на общи аудитории и сервиране на подобни цели, което прави тези форми на изкуството много мощни среди, чрез които хората могат да комуникират идеи, културни кодове, емоции и на всякакъв вид информация. Господар на Film е отлична стъпка към кариера в тази индустрия.

Филмовата индустрия може да приема различни форми; говор, танци, писане, музика и визуални изкуства спомагат за превръщането на работата в една художествена форма, и магистърска степен по кино може да изследва всичко това. Специфични култури се включат в създаването на театрални или филмови артефакти, които наподобяват тези култури, но на свой ред филм и драма ги засегне.Господар на филм може да се подготвя режисьори, драматурзи и актьори, както и набор, костюми и звук дизайнери, сценични мениджъри и много други. С Магистър по Film, също така може да се превърне в театър или филмов критик или учат историята на обекта. Очевидно е, че възможностите, които предлага тази област са многобройни.

Така че защо не преследват интересите си с една от тези възможни избор на кариера, като прочетете повече за специалните Магистър по филмови програми, предлагани от университети от цял ​​свят!

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Сценични изкуства
  • Филмови науки
Области на обучение
  • Сценични изкуства (145)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение