Keystone logo

39 Магистратура Програми в Педагогика Педагогика Физическо възпитание 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Педагогика
  • Педагогика
  • Физическо възпитание
Области на обучение
  • Педагогика (39)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Педагогика Педагогика Физическо възпитание

Магистърска степен е чест учениците прекарват години, работещи като част от дипломирана програма. Тази степен може да ги квалифицира да намерят работа в своята област или да получат докторска степен.

Какво е магистър по физическо възпитание? Това е степен, която осигурява на студентите уменията, от които се нуждаят, за да работят като инструктори по физическо възпитание. Записаните в тази програма трябва да очакват завършване с задълбочено разбиране за здравето и физическата годност и как да прилагат успешни спортни програми в училищата. Курсовете в тази програма могат да включват психология, теория на спорта, анатомия, кардиоваскуларна наука и атлетика учебна програма и инструктаж.

Магистърска степен по физическо възпитание може да подготви завършилите с добре развита подготовка, работа в екип и умения за публично говорене. Тези умения могат да помогнат да завършите осигуряването на възнаграждаваща кариера след дипломирането.

Общите разходи за програма за магистърска степен по физическо възпитание зависят от това, ако студентът избере да учи на пълен работен ден и къде се намира училището. Студентите се насърчават да се свържат с бъдещите си училища за повече информация или с въпроси.

След получаване на степента си, завършилите могат да намерят възнаграждаващи възможности за работа като учители в училища от всички степени. Те също така могат да работят като личен треньор, собственик на фитнес зала и оператор, спортен треньор или директор на дейности. Ако работата с деца не е привлекателна, завършилите може да са в състояние да намерят работа в здравни клубове, в минерални извори, в колежи или с възрастни хора, подпомагащи координирането на упражненията. Тези, които искат да максимизират своя потенциал за доходи, могат да го направят, като преследват висше образование или работят като консултант или треньор на свободна практика.

Онлайн магистърските програми по физическо възпитание могат да бъдат намерени в училищата по целия свят. Тези програми са подходящи за тези, които не могат да се ангажират с традиционен график за колеж. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.