Свържете се директно с училищата - Сравнете 22 Магистратура в Устойчив бизнес 2024

22 Магистратура Програми в Устойчив бизнес 2024

Преглед

Получаването на магистърска степен е обща стъпка за студентите, които са завършили бакалавърска степен в съответната област. Тази награда признава експертния опит в определена област на обучение и може да открие възможности за по-високи позиции.

Какво е магистър по устойчив бизнес? Магистър по устойчив бизнес е специализирана степен, която преподава студентите в основите на корпоративната социална отговорност (КСО). Участниците научават начини за въвеждане на социални и екологични политики и процеси с цел насърчаване на социалното и екологичното благосъстояние, както и икономическата устойчивост. Магистърските студенти могат да вземат курсове по различни теми като устойчива икономика и управление, природни и човешки общности, международни перспективи за устойчив бизнес, изграждане на социален капитал и промишлена екология.

Получаването на магистърска степен по устойчив бизнес подготвя лицата с умения като стратегическо управление, етично мислене, изграждане на екип и ефективна комуникация. Тези умения са широко приложими и могат да подобрят перспективите за работа и възможностите за развитие в много различни индустрии.

През последното десетилетие магистърските степени в устойчивия бизнес станаха често срещани в целия свят и има много програми за избор, от които да избирате. Таксите за регистрация и записване могат да се различават значително, което прави валидността на кандидатите да се свързват директно с училището за подробна информация за програмата.

Завършилите магистърска степен по устойчив бизнес могат да работят за правителствени агенции, компании или висши учебни заведения. Тази степен подготвя лицата за позиции в анализа или управлението на устойчивостта и подготвя последните дипломирани специалисти да навлязат в професионалния свят. Управителите на устойчивостта могат да се съсредоточат върху конкретни видове проекти, включително анализ на веригата за доставки и "екологизиране", мониторинг на емисиите на парникови газове, устойчиво финансиране / инвестиране и спазване на държавните и федерални екологични разпоредби.

Лицата, които имат магистърска степен по устойчив бизнес, могат да избират от различни училища по света. Много институции предлагат онлайн курсове и дистанционни ресурси за учене, което улеснява хората да преследват степен, без да се налага да се преместват. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Науки за устойчиво развитие
  • Устойчиви икономически изследвания
  • Устойчив бизнес
Области на обучение
  • Науки за устойчиво развитие (22)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение