Свържете се директно с училищата - Сравнете 76 Магистратура в Устойчиво управление 2024

76 Магистратура Програми в Устойчиво управление 2024

Преглед

Магистърската програма често следва завършването на бакалавърска степен и може да помогне на студентите да преследват по-целенасочена специализация в дадено поле. Тези програми могат да помогнат на учениците да разширят възможностите си за кариера.

Какво е магистър по устойчиво управление? Тази програма е насочена към осигуряване на балансирано разбиране на управленските подходи и устойчиви методи. Студентите могат да придобият дълбоко разбиране за съвременния контекст на околната среда, в който работят предприятията. Студентите могат да проучат курсове, които обхващат теми в областта на маркетинга, операциите, стратегията, международния бизнес, екологичното управление, икономиката, финансите и счетоводството. Много програми предлагат избираеми курсове, които помагат на студентите да се специализират по-добре, като се фокусират върху конкретни въпроси, включително производствени методи, аутсорсинг, транспорт и международни отношения.

Студентите често оставят програмата с по-развити лидерски умения, които могат да им помогнат да придобият ръководни длъжности. Освен това студентите могат да придобият по-специализирано разбиране за екологичните проблеми и устойчивите промишлени методи, които могат да ги направят по-привлекателни за работодателите, да увеличат перспективите за работа и да спечелят потенциал.

Промени в ценовите промени, основани на институцията. Студентите може да искат да изчислят времето си на завършване, за да помогнат да се определят общите разходи за програмата. Много програми отнемат две до три години, но това може да варира.

Студентите, завършили магистърска степен по Устойчиво управление, могат да намерят разнообразни роли в широкообхватни организации. Студентите могат да намерят позиции като програми, асистенти и старши мениджъри, ръководещи корпоративни операции за устойчиво развитие. Освен това някои студенти могат да работят като анализатори на устойчивостта или консултанти за корпоративни и обществени операции. Студентите могат също така да намерят позиции като ръководители на предприятия, оперативни специалисти или ръководители на складове, където те могат да осигурят подходящо съответствие. Някои ученици също могат да проучат възможностите си като анализатори в екологични активисти.

Учебни програми за устойчиво управление могат да бъдат намерени в много международни организации, а онлайн програмите служат като отлична алтернатива на традиционните институции на място. За да започнете някои изследвания, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Науки за устойчиво развитие
  • Устойчиви икономически изследвания
  • Устойчиво управление
Области на обучение
  • Науки за устойчиво развитие (76)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение