242 Магистратура Програми в Устойчиви икономически изследвания 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Науки за устойчиво развитие
  • Устойчиви икономически изследвания
Области на обучение
  • Науки за устойчиво развитие (242)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Устойчиви икономически изследвания

Магистърска степен е усъвършенствана програма за студенти, които вече са завършили бакалавърска степен. Тези програми обикновено изискват допълнително две години обучение на пълен работен ден. Преди да завършат курса, студентите трябва да демонстрират компетентността си с материала, като завършат оригинален изследователски проект.

И така, какво е магистър по устойчиви икономически изследвания? Това е програма за висше образование, насочена към устойчиви практики. Тези програми обикновено включват много от стандартните курсове за бизнес организация, но фокусът е върху по-новите стратегии, които не причиняват толкова вреда на околната среда. Студентите могат да се научат как да управляват бизнес или отдела, като в същото време навигират във все по-сложната регулаторна среда. Курсовете обикновено включват стандартни счетоводни, финансови и оперативни теми, както и зелена енергия и производствени методи.

Завършил програма за устойчиви икономически проучвания често придобива по-добри възможности за комуникация и лидерство.Те могат да научат умения за управление на проекти и как да намерят начини да направят процесите по-ефективни. Разбирането им за нови устойчиви методи на производство и транспорт може да им помогне да адаптират старите бизнес модели към съвременната епоха.

Разходите за тези програми са различни. Отделът за прием на университетите има информация, свързана с обучение и такси. Студентите също трябва да имат бюджет за две години разходи за живот и транспорт, докато са записани.

Специалисти с една от тези степени са квалифицирани да работят в производствения сектор като оперативни мениджъри и анализатори на разходите. Някои предприемат работни места в транспорта и помагат да се намерят нови начини за рационализиране на доставянето на продукти на крайните потребители. Фирмите с екологична технология наемат тези експерти за кариера за развитие на бизнеса. Тези, които се радват на тяхната независимост, могат да намерят заслужена работа като консултанти или като собственици на малки фирми.

Онлайн програмите предлагат гъвкави формати, които работят добре за чуждестранни студенти и професионалисти. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.