Свържете се директно с училищата - Сравнете 203 Магистратура в Управление на човешките ресурси 2024

203 Магистратура Програми в Управление на човешките ресурси 2024

Преглед

Магистърската степен е световно признато академично постижение, което усъвършенства уменията, придобити в бакалавърска степен, свързана с бакалавърска степен. Учениците, приети за магистърски програми, обикновено завършват курсове за висше образование в редица дисциплини, включително, но не само история, хуманитарни науки, английски език, основна математика, философия, изобразително изкуство, теология и социални науки.

Какво точно е магистър по управление на човешките ресурси? Тази строга програма обикновено отнема между една и две години, за да завърши и преподава на учениците широк спектър от умения, свързани с човешките ресурси, които са много желателни за компании от цял ​​свят. В допълнение към предлагането на преглед на световната бизнес среда, този задълбочен курс на обучение преподава на студентите техники и съображения за персонала, различни методи за ставане на ефективен лидер, как да се направят важни решения, свързани с работната сила и как да се изпълнят човешките нужди на фирмите опитвайки се да го направи в днешния модерен бизнес свят.

Учениците, които успешно завършат магистърска програма "Управление на човешките ресурси", са готови да работят в изключително широк кръг от конкурентни глобални компании и често могат да поемат по-високи заплати от по-слабо образованите кариерни конкуренти.

Разходите за придобиване на магистърска степен по управление на човешките ресурси варират значително от училище до училище и географски регион, така че е препоръчително заинтересованите студенти да се свържат с всяко отделно училище, представляващо интерес, за съответната информация за обучение.

Успешните завършили магистърска програма по управление на човешките ресурси се подготвят за голямо разнообразие от добре платени длъжности. Мнозина продължават да намират работа като консултанти по човешки ресурси, мениджъри, специалисти и бизнес анализатори, докато други се занимават с трудови правоотношения или специалисти по управление на изпълнението, специалисти по персонала или специалисти по придобиване на таланти и мениджъри.

Ако магистърът по управление на човешките ресурси звучи като нещо, за което бихте искали да научите повече, опознайте изобилните образователни възможности, които се предлагат в глобален мащаб, като използвате обширната база данни на Masterstudies. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Административни практики
  • Човешки ресурси
  • Управление на човешките ресурси
Области на обучение
  • Административни практики (203)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение