Keystone logo

45 Магистратура Програми в Управленски науки Управление на творческите индустрии 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Управленски науки
 • Управление на творческите индустрии
Области на обучение
 • Управленски науки (45)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Управленски науки Управление на творческите индустрии

  Магистърската степен е напреднало академично постижение, присъдено на тези, които успешно завършват предварително определен курс на обучение в дадена област или индустрия и често се използва като стъпка към получаване на по-висока заплата или по-висока степен.

  Какво точно е магистър в управлението на творческите индустрии? Този задълбочен и изчерпателен курс на обучение отнема около две години, за да завърши за повечето студенти, и ги учи на различни критични умения, необходими за да се превърнат в лидер в изпълнението, визуалните и интерактивните изкуства. Студентите в магистърската програма по управление на творческите индустрии трябва да очакват задълбочено проучване на маркетинга, управлението, финансирането, управлението на проекти и законите и етиката, свързани с медиите, рекламата, изкуствата и игрите.

  Успешните завършили магистърска програма "Управление на творческите индустрии" се подготвят за успех в широк спектър от печеливши глобални позиции и като цяло могат да командироват по-високи заплати от тези, които нямат диплома, или тези, които притежават само бакалавърска степен.

  Няма предварително определена цена за завършване на такава програма. Напротив, обучението се основава на няколко фактора, сред които престижът на училището, предлагащо програмата, както и големината и географският регион, през които се провежда.

  Студентите, които успешно печелят магистърска степен по мениджмънт на творческите индустрии, разполагат с необходимите умения за придобиване на широк асортимент от глобални позиции в медиите и творческите индустрии. Повечето притежатели на дипломи работят в сферата на изкуствата в общността, независимите медийни организации, уеб дизайнерските компании или в игрите, докато други насочват вниманието си и към други области, които ценят силните предприемачески умения като банкиране и финанси. Други все още използват степента като средство за получаване на още по-висока.

  Многобройни образователни възможности съществуват в световен мащаб за тези, които искат да получат магистърска степен по мениджмънт на творческите индустрии. Много студенти в отдалечени райони избират да се запишат в онлайн програми, поради голямата гъвкавост, която предлагат. Нашата база данни е чудесно място за проучване на многобройните образователни възможности, които съществуват, затова потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните основния формуляр.