Свържете се директно с училищата - Сравнете 79 Магистратура в Управление на строителни проекти 2024

79 Магистратура Програми в Управление на строителни проекти 2024

Преглед

Магистърска степен би могла да бъде преходът, който студентът прави, за да получи завършено образование или може да бъде последната стъпка в академичната кариера, следваща следдипломна квалификация. Тези курсове обикновено са от една до шест години, най-често от две до четири.

Какво представлява управлението на проект "Магистър по строителство"? Тези степени обикновено са насочени към лица, които желаят да преследват кариера като ръководител на строителството и като такива често съдържат смес от теоретични и практически курсове. Примерните класове могат да включват курсове за управление на риска, недвижими имоти, финансово управление, устойчив дизайн и курсове за управление на проекти. Поради професионалната същност на много от тези програми студентите също могат да намерят, че техните съученици са в състояние да предоставят богат опит от знания, които могат да бъдат приложени на практика веднага след дипломирането.

Организационните умения, които са от съществено значение за успеха на мениджъра, често се изострят по време на магистърската програма.Знанието за финанси и дизайн може също да помогне на съществуващите строителни специалисти да рационализират бизнеса си и да допринесат за успеха на техните организации.

Цената на програмата е важен проблем при разглеждане на вашите възможности. Свържете се директно с избраните от вас училища, за да потвърдите, че получавате най-точните данни за обучение.

Управлението на строителните обекти и проекти често включва много сложни проблеми. За големи усилия тези задължения обикновено се разделят между няколко професионалисти в управлението. Управителите на риска например могат да работят за разработването на протоколи за безопасност, политики за служителите и схеми за застраховане, за да се сведе до минимум възможността за загуба и да се смекчи невероятното му възникване. Завършил програма за управление на проект "Магистър в строителството" също може да намери работа като консултант, като помага на инвеститорите или групите да определят осъществимостта на различни строителни усилия чрез подход, фокусиран върху данните и познаване на финансовите пазари.

Подобряването на образованието може да бъде ключът към разгръщането на потенциала на строителния Ви опит. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Строителство
 • Управление на строителни проекти
Области на обучение
 • Строителство (79)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение