Свържете се директно с училищата - Сравнете 20 Магистратура в Управление на международни човешки ресурси 2024

20 Магистратура Програми в Управление на международни човешки ресурси 2024

Преглед

За физически лица, които са завършили своите бакалавърски проучвания, магистърска програма може да бъде много полезен докаже. Както бакалавърски стават все по-чести в днешния пазар на труда, които имат научни степени придоби по-голямо влияние. Лица, които решат да се постигне магистърска степен могат да получат по-високи позиции в рамките на текущите им дружества или издигане на техния статут в рамките на текущата басейна работа.

&nbsp

Какво е магистър по международно управление на човешките ресурси? Тази степен се фокусира върху ефектите от практики за човешките ресурси в световен мащаб. Както и при другите степени управление на човешките ресурси, като включва управление на главници и поведенчески науки теории като поставя специален акцент върху специфични стратегии, които помагат на глобалните компании да функционират правилно и ефективно.Професионалистите, завършили тази програма могат да очакват да имат повишен разбиране на принципите на човешките ресурси и след това се научите как ефективно да ги прилага в световен мащаб предприятия.

&nbsp

Магистър по международно управление на човешките ресурси помага на хората аванс до сегашното си положение или в рамките на областта на човешките ресурси. Степента също е универсален с неговите елементи за управление и обучение.

&nbsp

Не магистърска степен има определена цена. Различни фактори влияят на цената, така че тя варира между институциите. The местоположението на училището, на общата цена на обучение в съответната институция, и дали учат в университета или онлайн са всички фактори, които могат да окажат влияние върху цената.

&nbsp

Магистър по международно управление на човешките ресурси отваря широка врата от възможности. Граждани могат да изберат да останат в рамките на областта на човешките ресурси, с почти всеки тип компания, или те могат да се подвизава в управленски позиции или обучение.С магистърска степен, хората могат да очакват да започне позиции в средния мениджмънт.

&nbsp

За тези, които търсят такава степен, че е гъвкав и хора-фокусирана, магистър по международно управление на човешките ресурси може да бъде перфектният избор. Има редица програми за качество, за да изберете от за да отговори на специфичните нужди на всеки отделен човек. За да научите повече, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с признания офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Административни практики
  • Човешки ресурси
  • Управление на международни човешки ресурси
Области на обучение
  • Административни практики (20)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение