Keystone logo

6 Магистратура Програми в Бизнес проучвания Бизнес мениджмънт Управление на малкия бизнес 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес мениджмънт
  • Управление на малкия бизнес
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Бизнес проучвания Бизнес мениджмънт Управление на малкия бизнес

Магистърската степен е двугодишна степен, която често се получава след завършване на бакалавърска програма. Тя ви дава по-задълбочени и задълбочени познания за вашата област и може да открие нови възможности за кариера.

Какво е магистър по управление на малкия бизнес? Тази степен може да бъде средство за всички инструменти, от които се нуждаете, за да направите малък бизнес успешен. Това може да ви даде ново разбиране за видовете маркетингови, финансови и човешки ресурси, които трябва да поддържате малък бизнес на върха на своята област. Фокусирайки се върху технологиите, управлението и лидерството, продажбите могат да ви помогнат да получите и да останете печеливши във вашите малки бизнес отношения.

Има много възможни ползи за един магистър по управление на малкия бизнес, както за професионалния живот, така и за личния ви живот. Може да научите умения като управление на времето, организация и управление на парите, които биха могли да ви помогнат да се подобрите навсякъде.

Цената на магистърската програма зависи от няколко фактора, включително местоположение и институция. Консултирайте се с вашите, за да видите каква е цената и какво включва този разход.

Кариерите в малкия бизнес изобилстват и може да имате избор с магистърска степен. Можете да изберете да започнете собствен малък бизнес, като продавате продукт или услуга директно на потребителите. Или може да решите, че да станете консултант на друг малък бизнес е по-добър вариант. Съществуват възможности и в корпоративна среда, като директор маркетинг в компания, която продава продукти на малкия бизнес. Правителствени кариери, като например мениджър на сметки с орган, който помага на малките предприятия, също може да бъде отличен.

Вероятно ще откриете, че магистър по управление на малкия бизнес е на разположение близо до мястото, където се намирате, без значение какъв е ъгълът на света, в който се намирате, като включите тези програми в много каталози за онлайн курсове. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.