Keystone logo

16 Магистратура Програми в Изследвания на околната среда Екологичен мениджмънт Управление на водите 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Изследвания на околната среда
  • Екологичен мениджмънт
  • Управление на водите
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Изследвания на околната среда Екологичен мениджмънт Управление на водите

Страстен ли сте за опазването на най-ценния ресурс на нашата планета – водата? Ако е така, диплома по управление на водите може да е идеалното решение за вас. Тази област на обучение е свързана с устойчивото използване, опазване и управление на водните ресурси.

По време на степента по управление на водите ще изследвате различни теми, които са от решаващо значение за разбирането на сложността на управлението на водните ресурси. Някои от тези теми могат да включват хидрология и водни ресурси, качество и пречистване на водата, екологично инженерство и икономика на водата.

Като завършил Управление на водите, ще откриете безброй възможности за създаване на значимо въздействие в различни сектори. Независимо дали става въпрос за работа в правителствени агенции за разработване и прилагане на важни политики за водата, застъпничество за промяна чрез неправителствени организации чрез провеждане на изследвания и участие в проекти, базирани на общността, или задълбочаване в належащи проблеми като качеството на водата, хидрологията и въздействието на изменението на климата в изследователски институции.

Преследвайте степен по управление на водите и бъдете част от решението на един от най-належащите проблеми, пред които е изправена нашата планета днес.

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.