Keystone logo

40 Магистратура Програми в Управленски науки Управление на бранда 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Управленски науки
 • Управление на бранда
Области на обучение
 • Управленски науки (40)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Управленски науки Управление на бранда

  Когато разглеждате възможни варианти след завършване на бакалавърска степен, магистърска степен може да бъде добър начин за придобиване на професионално обучение преди навлизане в работната сила. Програмите на магистърските програми често са пригодени за конкретни професионални области.

  С нарастващата популярност на социалните медии в ерата на глобализацията, онези, които желаят да съчетаят творческата и бизнес-индустрията, могат да попитат какво е магистър по управление на бранда. Управлението на марката включва обучение за идентифициране и анализиране на качеството и производителността, както и на имиджа и репутацията на търговските продукти. Студентите могат да разработят дизайн и маркетингови стратегии, които да осигурят успеха на даден продукт за създаване на бизнес капитал. Магистърските програми в тази област обикновено съчетават лекции с посещения на място и казуси за работа с брандинг в реални компании.

  Завършилата степен по управление на марката дава няколко полезни умения на студентите, които я преследват. Това включва способността да се разбере как потребителите вземат решения за покупка, да анализират маркетинговите стратегии на конкурентите и ефективно да използват социалните медии и други платформи като промоционални инструменти.

  Програмните разходи за Master in Brand Management варират според държавата и образователната институция. Курсовете обикновено могат да бъдат завършени от една до две години.

  Завършилите такива програми могат да намерят много възможности за кариера в тази област. Те могат да работят като марка, маркетинг или продуктов мениджър; като консултант за разработване на проекти; или като стратег, консултант по марка или маркетингов директор. В допълнение към търговския сектор мениджърите на брандове могат да намерят работа и в областта на финансовите услуги, технологичния сектор, образователните или здравните заведения или неправителствения сектор. Много програми за магистърска степен по управление на марката включват кариерно ориентиране и обучение като част от учебната програма под формата на стажове, консултантска практика или казуси.

  Завършилите курсове по управление на марката се предлагат в международен мащаб. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.