Keystone logo

2 Магистратура Програми в Икономически изследвания Инвестиции Търговия 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Икономически изследвания
  • Инвестиции
  • Търговия
Области на обучение
  • Икономически изследвания (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Икономически изследвания Инвестиции Търговия

Търговията оформя пазара, а изследванията на търговските отношения помага за разбиране на икономически системи и да определя ключови фактори за успех и неуспех в определени бизнес дейности. Завършилите магистратури по търговия притежават висока квалификация за висши позиции в бизнеса в брой области на публичния и частен сектор. Магистратурите по търговия и търговски отношения са разработени за придобиване на задълбочени знания по теми, които студентите започват да изучават още в бакалавърски програми, и за подобряване на по-високи квалификации, които ще им помогнат да получат висши позиции в сфера на консултиране, финанси, счетоводство, информационни системи, маркетинг, управление на човешки ресурси, международен бизнес и много други.

Студентите, които следват в магистратури по търговия, обикновено изучават програмата в течение на една-две години, в течение на което време те трябва да подготвят теза и да покажат разбиране на ключови академични аспекти и овладяване на практически умения за работа в индивидуални и групови проекти. Магистратурите по търговия се предлагат във вид на редовни, задочни или вечерни програми в университети по света, включително в Европа, Азия и Америка. Например, магистратурата по търговия в университета RMIT продължава три семестъра и осигурява на студенти възможност те да нагласят учебния си план съобразно своите интереси и специализация.

Ако искате да научите повече за това, как да придобиете необходими квалификации и да намерите добра работна позиция, или да развиете кариера, за която мечтаете, в сфера на финанси, бизнес, счетоводство, маркетинг, човешки ресурси и други области, свързани с търговия, превъртете страницата надолу и научете, как може да кандидатствате за магистратура по търговия!